Niko neće imati ljepši pogled u gradu: Aguero ulaže u investiciju vrijednu četiri miliona funti!
Aguero je u Manchester City prešao na ljeto 2011. godine i od tada je postigao preko 150 golova za klub te je prvi strijelac.

Kupuje dva luksuzna stana

Niko neće imati ljepši pogled u gradu: Aguero ulaže u investiciju vrijednu četiri miliona funti!

Velika zvijezda Manchester Cityja Sergio Aguero odlučio je da se počasti kako i dolikuje nekome ko već godinama zarađuje ogroman novac.

Agueru je 'za oko zapala' nova zgrada koja se gradi u Manchesteru - Deansgate Square South Tower, pa je odlučio da se počasti sa dva stana.

Argentinac je mislio na sve pa je već rezervisao dva stana i to na posljednjem spratu šezdesetpetospratnog nebodera, a planira u njima da sruši neke zidove kako bi dobio jedan prostor iz kojeg će vjerovatno imati najljepši pogled na Manchester.

Izvori iz Engleske kažu da će se sa 65 sprata ovog nevjerovatnog nebodera vidjeti cijeli grad, a Aguera će taj luksuz koštati oko četiri miliona funti.

Inače, pomenuti toranj je još uvijek u izgradnji, pa će ovaj 30-godišnji napadač morati pričekati da se useli. Spomenimo i to da on trenutno živi u Alderley Edgeu (Cheshire), mjestu koje se nalazi nekoliko kilometara od Manchestera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije