Nikola Jokić se pojavio u prodavnici u Goraždu, prodavačica ga nije poznala pa napravila show

"Ti si samo za košarke"

Nikola Jokić se pojavio u prodavnici u Goraždu, prodavačica ga nije poznala pa napravila show

Eldar Ganibegović

Portal Klix.ba upravo je donio sjajnu priču o Nikoli Jokiću. Sjajni košarkaš iz Sombora našao se u Goraždu, snimljen je u jednoj prodavnici gdje je prodavačica napravila pravi show.

MVP finala NBA lige, Nikola Jokić, po ko zna koji put dokazao je da je samo običan čovjek, čovjek iz naroda.

Danas je srbijanski košarkaš svratio u Goraždu na u jednu prodavnicu u naselju Baćci, a pravi show napravila je prodavačica Dina.

Jokić je bio s prijateljima i došao je po pivo, sok i još neke sitnice, a žena koja radi na kasi nije ga prepoznala.

"Joj sine koliki si, ti si samo za košarke", kazala mu je Dina što je izazvalo opšti smijeh kod prisutnih.

Ni slutila nije da se pred njom nalazi trenutno najbolji košarkaš svijeta, a i on se dobro nasmijao. 

Oglasi

Video na kojem se vidi Nikola Jokić u prodavnici u Goraždu možete pogledati klikom OVDJE

Nije Jokića prepoznala kasirka, ali jeste jedan od radnika koji rade na viljuškaru, a Dino Zorlak, vlasnik marketa, javio se za Klix.ba i ispričao detalje.

"Ja sam bio u gradu kad su me nazvali i rekli mi znaš li da nam je u marketu Nikola Jokić. Ovaj radnik me nazvao kaže da su Nikola i prijatelji stali da on prođe sa viljuškarom kako bi uradio posao, a poslije su ušli u market po piće i neke sitnice.

Bili su ljubazni i raspoloženi. Ma niko nije mogao da vjeruje, ali dešava se. Dina, radnica na kasi nas je baš sve nasmijala. Mi smo naravno podijelili snimke. Raja je oduševljena susretom, ali žao nam je što nismo imali priliku da malo i popričamo. Nikola, ali i svi drugi su uvijek dobrodošli i u Goražde i kod nas", kazao je Zorlak. 

Top Komentari

VenamaHrabrih
Jah... Svratio ko i Mel Gibson kod SejA Brajlovića.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi