Nishikori izgubio od Novaka, ali oduševio Jelenu: Istinski džentlmen

Lijep gest Japanca

Nishikori izgubio od Novaka, ali oduševio Jelenu: Istinski džentlmen

Novak Đoković se nakon turbulentnog perioda vratio u vrhunsku formu, pa je nezaustavljiv i na US Openu.

Sinoć je šesti teniser svijeta bez puno problema u polufinalu US Opena savladao Japanca Nishikorija. Kai Nishikori je poznat kao teniser koji nikada ne odustaje, ali sinoć nije imao nikakve šanse protiv raspoloženog Đokovića koji je slavio sa 3:0 u setovima.

Ipak, Nishikori je tokom turnira uspio oduševiti suprugu Novaka Đokovića, Jelenu.

Jelena kao i obično i na US Openu pruža podršku svom suprugu, a pred Novakov meč četvrtfinala je naletjela na Nishikorija koji ju je oduševio nesebičnim gestom.

"Stajala sam u tedu u rastoranu za igrače. Željela sam platiti svoje jelo prije Novakovog četvrtfinalnog meča. Taman kada sam došla na red jedan veoma ljubazan gospodin se ponudio da plati za mene. Hvala ti Kei Nishikori. Ti si pravi džentolmen i divna osoba", napisala je Jelena Đoković na svom Twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti