Larissa Riquelme i mobitel među grudima? Vrela Nives Celzijus ju je zasjenila

Spremna je za večerašnji meč, ali u izdanju koje je oduševile njene pratioce

Larissa Riquelme i mobitel među grudima? Vrela Nives Celzijus ju je zasjenila

S. Mlaćo
U Hrvatskoj javnosti sve misli su okrenute večerašnjem meču nogometnog Svjetskog prvenstva te zemlje protiv selekcije Kanade, a sve je dodatno 'zagrijala' popularna Nives Celzijus.

Hrvati se nadaju pobjedi koja bi im otvorila put ka prolazu dalje, a brojni poznati poželjeli su sreću Modriću, Livaji i društvu.

Učinila je to jutros i popularna Nives Celzijus, koja svojim 'vrućim' izdanjima gotovo uvijek privuče mnogo pažnje. Desilo se to i jutros, a u prvom planu bile su grudi popularne Nives koja je zbog veze sa bivšim članom Dinama Dinom Drpićem dugo godina bila glavna tema hrvatske javnosti.

Nose li 📱I dalje sreću?! 🇭🇷

Posted by Nives Celsius on Sunday, November 27, 2022

Upoznali su se 2004. godine, brzo se zaručili, no sve je puklo 2014. godine.

2009. godine Celzijus je priznala da se seksala sa Drpićem na stadionu Dinama, te je ušla na ljestvicu deset najzanimljivijih sportskih izjava koje su obilježile 2009. godinu.

Oglasi

'Dino je dogovorio da se reflektori na igralištu okrenu prema nama. I konačno je ispunio svoj san o seksu na centru stadiona. Bio je jako zločest', rekla je Celzijus tijekom intervjua za jednu srbijansku televiziju.

Ne krije da voli i prati nogomet, a to je učinila i sada, te dodatno zagrijala navijače.

Mala sija ✨️

Posted by Nives Celsius on Friday, November 18, 2022

Kada je u pitanju mobitel među grudima, u centru pažnje zbog tog poteza bila je Paragvajka Larissa Riquelme koje je obilježila Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Nives je sada pitala da li je toi dalje donosi sreću...

Larissa je bila jedna od najistaknutijih navijačica na utakmicama Svjetskog prvenstva prije 12 godina. Popularnost je stekla kao navijačica Paragvaja koja je uvijek imala među grudima mobitel. Sada je napokon otkrila šta se dogodilo s njenim mobitelom.

Oglasi

"Ovaj mobitel je davno ukraden u Rio de Janeiru. Izašle smo na plažu i ostavila sam mobitel u pijesku tokom kupanja. Kada smo se vratile, više ga nije bilo", kazala je Larissa, koja se ni ne sjeća kada je ostala bez svog sretnog mobilnog uređaja.

Prema novinama Extra, verzija priče je drugačija u odnosu na ono što je sada Larissa otkrila. Objavljeno je da je opljačkana nekoliko mjeseci nakon SP-a, u decembru 2010. godine, dok je šetala plažom sa sestrom, dečkom i prijateljicom, kada su im prišla dva muškarca koji su im oduzeli mobitele, kamere i dokumente.

"Sada smo promijenili mobitele, napredovali smo. Imam novi model mobitela", kazala je prije nekoliko dana u jednom intervjuu.

Celzijus nije u Kataru da pokaže svoj raskošni dekolte na tribinama, no uspješno to rade i od svoje kuće.

Brojni fanovi uputili su joj pohvale za fotografiju, a 'lajkovi' su se redali kao na traci.

Top Komentari

Uranija
Bravo za članak
3 1
axel42
Kjurac od portala!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi