Plavuša na Puškaš Areni najbolje osjetila šta znači imati slavnog dečka: Doživjela je što nikad nije

Pred meč Europa lige

Plavuša na Puškaš Areni najbolje osjetila šta znači imati slavnog dečka: Doživjela je što nikad nije

A. Čaušević

Biti u vezi sa poznatim sportistom sa sobom donosi popularnost, te određene benefite. Kakve prednosti donosi romansa sa čovjekom koji je živa legenda jednog kluba najbolje je u Budimpešti osjetila do sada uglavnom diskretna plavuša.

Prije samog početka susreta Totti je izašao na teren stadion Puškaš Arena, a s njim je bila i njegova djevojka Noemi Bocchi.

Plavokosa Italijanka je na taj način, prvenstveno zahvaljujući Tottiju, dobila pristup zoni stadiona na koju se mogu pojaviti samo odabrane ličnosti.

Dobila je priliku da sa lica mjesta doživi to kakav je osjećaj i atmosfera među igračima neposredno pred utakmicu velikog značaja.

Da nije Tottijeva djevojka, Bocchi sigurno nikad u životu ne bi imala priliku da bude tu gdje je večeras bila.

Oglasi

I dok se njen dečko pozdravljao sa igračima Rome i drugim akterima susreta, Noemi je sasvim očekivano uzela mobitel u ruke i snimila trenutak koji se doživljava vrlo vjerovatno samo jednom u životu.

Totti i Bocchi su vezu ozvaničili u oktobru prošle godine, nekoliko mjeseci nakon što se čuveni Il Capitano rastao sa dugogodišnjom suprugom Ilari Blasi.

Totti i Noemi su nekoliko mjeseci zajedno

Noemi je poznata kao velika navijačica Rome i redovno dolazi na utakmice u društvu svog 46-godišnjeg dečka pa nije bilo ni sumnje da će se pojaviti u Budimpešti.

Rimski princ iz braka sa Blasi ima troje djece, a jedini koji je do sada prihvatio Noemi kao očevu djevojku je sin Cristian koji također s ovim parom dolazi na Romine mečeve.

Inače, Noemi ima 39 godina, a iz prethodnog braka ima dvoje djece i bavi se cvjetnim dizajnom za vjenačnje, proslave i druge svečane događaje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi