Tottijeva kćerka je pravi primjer dječije nezahvalnosti prema ocu, pokazala je to za 16. rođendan!

Već je uspjela uništiti jednu vezu

Tottijeva kćerka je pravi primjer dječije nezahvalnosti prema ocu, pokazala je to za 16. rođendan!

A. Čaušević

Za proslavu svog šesnaestog rođendana, Chanel Totti, kćer Francesca Tottija i Ilary Blasi, odabrala je prekrasan hotel u Luganu u Švicarskoj, s pogledom na jezero između planina. 

Osim Chanel u hotelu su bili prisutni njen dečko Cristian Babulus, te majka Ilary Blasi zajedno sa novim dečkom Bastianom, dok se otac Franceso Totti morao zadovoljiti čestitkom preko društvenih mreža.

Ipak, prva koja je čestitala rođendan putem društvenih mreža bila je Ilary koja je objavila fotogafiju dok je bila trudna sa Chanel koja je inače drugo dijele bivšeg para.

"Želim ti život pun iznenađenja i uvijek budi slobodna u svom izboru. Mnogo te volim", poručila je Ilary.

Rođendanska čestitka Ilary Blasi kćerci Chanel

U odgovoru na poruku Chanel je odmah poslala otrovnu strijelicu na račun svog oca i njegove djevojke Noemi Bocchi s kojom je jasno ne želi imati ništa.

"Za mene uvijek jedina, voliim te cijelom svojom dušom", poručila je Chanel majci u reakciji na story njene majke.

Oglasi

I Totti je kćerci rođendan čestitao putem stroyja, ali reakcija nije bila ni blizu kao što je to bio slučaj sa čestitkom koju je uputila Ilary.

Da Chanel obično ne preza da kaže ono što misli i što osjeća najbolje potvrđuje njena veza sa dečkom Cristianom.

Chanel ne krije da joj je majka draža od oca 

Ona ga je počela zavoditi dok je bio u vezi sa djevojkom Martinom De Vivo (21) s kojom ima i dijete, a na kraju ga je i pridobila u svoj zagrljak.

Glasine na Apeniima govore da postoji određena zla krv između Tottijeve djece i njegove djevojke te uopšte ne žele da ih prihvate u svom životu.

Sa druge strane se isto ne može reći za novog dečka njihove majke, Bastiana s kojim već odlaze zajedno na odmore te mnogo vremena provode zajedno.

Inače, kako nije pozvan na rođendansko putovanje svoje kćerke Totti je vikend proveo na zabavi povodom 9. rođendana malenog Tommasa, sina njegove nove djevojke.

Top Komentari

HarisADP
Kruba ko i mati. Ne bi joj ja nu cestito
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi