Nova pressica - novi stajling: Kako je danas bila obučena glasnogovornica Crvene zvezde?

Za njom su svi 'odlijepili'

Nova pressica - novi stajling: Kako je danas bila obučena glasnogovornica Crvene zvezde?

Nove press konferencije FK Crvena zvezda u budućnosti će biti sve više zanimljive i onima koji ne navijaju za ovaj klub, a razlog je glasnogovornica Tatjana Šajković.

Ona je svojim posljednjim stajlinzima na pressicama koje održava trener prvog tima Vladan Milojević izluđivala, kako njega, tako i ostatak prisutnih, pa svi sa nestrpljenjem iščekuju njena naredna pojavljivanja.

Danas je Milojević održao novu pressicu i to pred susret protiv Radničkog iz Niša, a zgodna plavuša se na žalost mnogih pojavila zakopčana do grla.

Tako su pogledi konačno mogli ići i prema treneru Zvezde, pa se ponešto zapisalo i sa pressice.

Milojević je govorio o povredi Branka Jovičića.

"Sa žaljenjem moram da kažem da ćemo izgubiti Branka jedan duži vremenski period, ali to sve treba da ojača prvenstveno njega, a potom i sve nas. Siguran sam da će se vratiti i ponovo biti sa nama”, rekao je šef Milojević povodom povrede Jovičića.

Inače, Zvezda je prije samo dva dana igrala prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a tom prilikom je pobjeđen finski HJK sa 2:0 na Marakani.

Ko je prsata plavuša o kojoj bruji kompletan Balkan?

Izuzetno privlačna Tatjana Šajković apsolutno je 'ukrala' show na press konferenciji beogradskog tima, ali sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, niko nema ništa protiv da je ona uvijek tu.

Tatjana je već dugo u klubu, poznata je kao voditeljica emisije “Zvezda TV”, a vodi i konferencije za novinare.

''Navijam odmalena za Crvenu zvezdu. Moj stariji brat je strastveni navijač, pa sam uz njega i ja počela pratiti utakmice. Kasnije je on prestao redovno odlaziti na stadion, dok ja nisam odustajala. Završila sam novinarstvo, a sport je bila jedina tematika kojom sam se željela baviti", istakla je Tatjana.

Naravno, pored činjenice da važi za jednu od najljepših glasnogovornica u Evropi, njena figura i grudi su ono što najviše upada u oči svim muškaricima.

Nije zato nikakvo čudo zašto su na press konferencijama sve oču uperene prema njoj.

Top Komentari

TuemueBakayoko
Dosadili ste s reklamiranjem polovne zvezdine fukse. Koga boli kita kako je bila obučena, kad bude bez odjeće pišite :)
18 0
Hooruk
Jebote vrag, reklamirate i promovirate kuje, nemoral, alkohol, kockanje, jos samo fali da i drogu promovirate a i to da vam neko plati odma bi bez dvojbe.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi