Prsata pjevačica do ranih jutarnjih sati zabavljala igrače Zvezde

Nakon velike pobjede u derbiju

Prsata pjevačica do ranih jutarnjih sati zabavljala igrače Zvezde

E. Škorić

Nogometaši Crvene zvezde pobijedili su Partizan s 2:1 u 160. vječitom derbiju, pa su tako vjerovatno i osigurali titulu.

U jednoj od beogradskih kafana su igrači Zvezde slavili veliku pobjedu nad ljutim rivalom, a igrače je zabavljala prsata pjevačica.

Vujadin Savić je objavio dva snimka gdjee se vidi kako pjevačica pjeva Gobeljiću na uho pjesmu koju izvorno pjeva Ceca Ražnatović "Lažov notorni", uz izmijenjen tekst: "Ludu sreću imaš ti, čuvaju te gardisti", pjevala je pevačica, dok je Gobeljić pokazivao specijalno dizajniranu majicu na kojoj je ispisano ime "gardisti", kako sebe zove dio najtvrdokornije ekipe Zvezdinih fudbalera u svlačionici.

Nakon toga usledio je novi hit, "Čarobno, čarobno" od Elme Sinanović, samo što je nastavak glasio "Zvezda igra čarobno".

Inače, pjevačica koja je "častila" igrače Zvezde pjesmama je Ivana Kostić, koja već 12 ili 13 godina opstaje na sceni i nastupa po klubovima, diskotekama i privatnim slavljima.

View this post on Instagram

#makeup @kristinabata #dress @boutique_ouioui . #beauty #style #fashion #beautiful #gorgeous #shooting #recording #sexy #red #zebra

A post shared by IVANA KOSTIC (@ivanakosticofficial) on

Top Komentari

doa075
Bravo Skoricu prava sportska vijest
0 0
RNK
Prsata jeste, a da li je pjevacica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi