Đokoviću "presudili" lajkovi: Ne silazi s profila hrvatske dive, zna li za to Jelena?

Fanovima ništa ne promakne

Đokoviću "presudili" lajkovi: Ne silazi s profila hrvatske dive, zna li za to Jelena?

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković našao se u centru pažnje tabloida zbog svojih aktivnosti na društvenim mrežama, odnosno zbog lajkova koje ostavlja na fotografijama popularne pjevačice iz Hrvatske.

Nakon osvajanja Australian Opena na najbolji način Đoković se vratio na veliku scenu i ponovo preuzeo prvu poziciju ATP liste.

No, ubrzo nakon toga uslijedile su nove loše vijesti. Zabranjen mu je ulazak u Ameriku jer nije vakcinisan protiv koronavirusa, a nakon što je htio da nastupa na turniru u Sanremu i tu je dobio zabranu učešća.

Na tom turniru ne mogu igrati teniseri koji se nalaze u TOP 10 i pored toga ukoliko dobiju posebnu pozivnicu na ovaj turnir.

Zbog činjenice da Đokovića u zadnje vrijeme ne viđamo previše na teniskom terenu njegovi fanovi obradili su više pažnju na aktivnosti što se tiče društvenih mreža, a u centru pažnje tabloida iz regiona posebno se našla zanimljiva priča.

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije kako Đoković pomno prati svaku objavu hrvatske pjevačice Severine i skoro na svakoj objavi je ostavio lajk.

Oglasi

Đoković je lajkao Severininu fotografiju koju je nedavno objavila dok je bila na odmoru na Maldivima, a srbijanski teniser nije odolio njenom provokativnom izdanju.

Taj lajk je pokrenuo pravu lavinu jer su mnogi shvatili da to nije prva Severinina fotografija koju je Đoković označi sa "sviđa mi se", te je i ranije bio na profilu popularne pjevačice.

Naravno, jedan lajk bio je dovoljan da krene lavina špekulacija na društvenim mrežama, a posebno tabloidima u Hrvatskoj i Srbiji koji su počeli da bruje o Novakovim lajkovima i čak pokušaju objasniti šta se iza njih krije.

Odmah su počeli i razni komentari na društvenim mrežama, a mnogi se pitaju da li njegova supruga Jelena zna koliko je on aktivan na Instagramu, te posebno koliko prati objave Severine.

Top Komentari

plemic
'taće mu ona, može mu mama biti, a možda mu se gadi polije lućića i nekoliko tisuća ostalih.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi