Novak Đoković uživao u noćnom izlasku bez supruge, a komentari su brutalni: "Udri to po g**i"
Novak Đoković pozirao s atraktivnim djevojkama i počeo je potpuni haos (Foto: Instagram)

Ne može ni da se opusti na pravi način

Novak Đoković uživao u noćnom izlasku bez supruge, a komentari su brutalni: "Udri to po g**i"

Midhat Šljivak

Novak Đoković nalazi se u Parizu gdje čeka početak Roland Garrosa. Slobodne trenutke jedan od najboljih tenisera svijeta koristi kako bi se zabavio, pa je tako tokom jednog izlaska završio u društvu instruktorice plesa Shir Mehler i njezine prijateljice Romi Cehanovsky. Komentari na fotografije su brutalni.

Novak Đoković se sprema za nastup na drugom Grand Slamu sezone Roland Garrosu. Slavni srbijanski teniser pokušat će doći do rekordne 23. titule u odsustvu Rafaela Nadala, a baterije Nole puni uživajući u čarima Pariza.

Tokom jednog noćnog izlaska Novak se našao u društvu instruktorke plesa Shir Mehler i njezine prijateljice Romi Cehanovsky. Pristao je na fotografiju i izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Fotografija koja je izazvala masu komentara na društvenim mrežama (Foto: Instagram)

Fanovi su odmah pomislili na njegovu suprugu Jelenu. Mnogi se pitaju šta će ona reći na sve ovo, a bilo je zaista brutalnih komentara.

"Udri to po guzi", jedan je od brutalnijih komentara korisnika Instagrama, dok se jedna od korisnica upitala: "Spavaš li mirno Jelena?".

Oglasi

Novak je navikao da ga povezuju s raznim starletama i ženama, no njegov brak s Jelenom, koji traje od 2014. godine je stabilan i čvrst.

Između njih vlada veliko povjerenje. Jelena nije ljubomorna jer zna da je njen muž u svakom slučaju meta brojnih djevojaka, no on joj je za sada vjeran i poštuje bračne zavjete.

Novak je i otac dvoje maloljetne djece i sa suprugom ima sina Stefana i kćerku Taru.

Akciju na Roland Garrosu jedan od najboljih tenisera svijeta započet će duelom protiv američkog tenisera Aleksandra Kovačevića i u ovom duelu je apsolutni favorit za pobjedu.

Nole je među glavnim favoritima za osvajanje turnira. Cilj je rekordni 23. Grand Slam titula i vidjet ćemo hoće li 36-godišnji Srbin do nje zaista i doći.

Pred njim je zaista ogroman izazov i mogućnost da definitivno osigura titulu najvećeg tenisera svih vremena, ali ovakvi komentari i objave sigurno mu neće spustiti pritisak.

Oglasi