9

Komentari (9)

Keno
Koji je ovo frajer svaka mu cast
Naser
Brate veliki..fala ti na svemu..ti si nas ponos ti si nas sjaj..Allah te nagradio i dao ti svako dobro i da budes najbolji
Lud
Papak , seljacina ... Taj znak se nosi ponizno , dostojanstveno ... A ne ko maneken na modnoj pisti uz osmjeh ... Fuj!!!
Hej Lud ili Ludi zasto tI smeta cvijet Srebrenice, SREBRENICA NEVER FORGET - SREBRENICU NIKADA ZABORAVITI, since 7/11 or since seven eleven, mjesec sedmi dan jedanesti 1995 godina, tako kada Bosnjaci pominju neke zbivanja ovdje kazu since seven eleven. Da je Nurkic pozdravio sa 3 prsta ne bi ti smetalo. Srbija ne zaboravlja Jasenovac a mi ne zaboravljamo Srebrenicu.
Lud
Nogometaš ... Kako je lijepo biti glup ...
starmac
Tako je majstore.Nikad zaboraviti.Ziv i zdrav bio 100 godina.
frki
Imajte vi malo dostojanstva kad lupetate ovakve gluposti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.