O njegovim grimasama bruji Engleska: Nekadašnja zvijezda pijan na snimanju emisije

Pennanta skinuli s programa

O njegovim grimasama bruji Engleska: Nekadašnja zvijezda pijan na snimanju emisije

Midhat Šljivak

Nekadašnji fudbaler Liverpoola i Arsenala Jermaine Pennant pojavio se u jutarnjem programu Sky Sportsa poprilično pijan.

Ovaj 37-godišnjak je pozvan kao analitičar u jutarnji program, no Pennant je jedva uspijevao bilo šta da kaže, a riječi su mu bile potpuno nepovezane.

Sky Sports je brzo reagovao. Skinuli su Pennanta s programa i prestali su s prenosom jednog segmenta gostovanja.

"Jermaine Pennant je bio gost ovog jutra. Produkcijski tim je međutim odlučio da ga skine sa programa prije kraja jer se nije ponašao sa stanardnim procedurama", saopšteno je iz Sky Sportsa.

Teško da ćemo Pennanta u budućnosti ponovo gledati u programu uživo, a i u prošlosti je nekadašnja zvijezda Premiershipa imala dosta problema s alkoholom.

Tako je 2005. godine tri mjeseca proveo u zatvoru zbog vožnje u pijanom stanju, a zatim je 2012. godine iza rešetaka proveo još dva mjeseca.

Njegov opušteni stil života koštao ga je bolje karijere, a nekada je važio za najveću nadu engleskog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti