O njihovom seksu u javnosti brujio je cijeli svijet: Čuvena manekenka se rado sjeća Mikea Tysona

Naomi Campbell se sjetila Mikea

O njihovom seksu u javnosti brujio je cijeli svijet: Čuvena manekenka se rado sjeća Mikea Tysona

Midhat Šljivak

Legendarni bokser Mike Tyson proslavo je 30. juna svoj 54. rođendan.

Iron Mike je dobio ogroman broj čestitki sa svih strana svijeta, a među onim posebnim je bila od čuvene manekenke Naomi Campbell.

Naomi je bila dio Tysonovog burnog života. U autobiografiji 'Neispričana priča', njegovog prijatelja Roryja Hollowayja, objavljeno je kako je imao žestok seks s jednom od najpoznatijih maneknih svijeta i to u toaletu.

"Jedno veče sam pazio na njega i ostao sam u nevjerici kada sam ga ugledao sa Naomi Campbell. U jednom trenutku mi je rekao da mora u WC, a onda je i ona ušla za njim. Ja sam morao da stražarima sa njihovim psima i da svima govorim da je WC zauzet", naveo je on.

Njegove riječi su izazvale veliku pažnju širom svijeta i mnogi su bili u nevjerici zbog onoga što je Mike tokom života prošao.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCFZ8wgn1RP/[/instagram]

Očigledno da Naomi po dobrom pamti Mikea. To je jasno iz priložene čestitke koju je čuvena manekenka upitila legendarnom Iron Mikeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti