Odlučili se na zanimljive kostime: Noć vještica obilježava se i u porodici Džeko
Supruga bh. napadača je na svom Instagram profilu otkrila da su organizovali zanimljivu zabavu povodom praznika Noć vještica, a izabrali su i veoma zanimljive kostime.

Zabava s prijateljima

Odlučili se na zanimljive kostime: Noć vještica obilježava se i u porodici Džeko

E. Čaušević

Praznik Noć vještica se tradicionalno obilježava 31. oktobra u većini svjetskih zemalja, a društvene mreže su pretrpane fotografijama raznih kostima.

Noć vještica odlučili su proslaviti i u porodici Edina Džeke, a fotografije na Instagramu je objavila njegova supruga Amra.

Veoma veselo večeras je u Rimu, a Edin i Amra uživaju u kostimiranoj zabavi sa svojim prijateljima.

Amra je na svom Instagram profilu putem storyja objavila nekoliko fotografija i videa, te otkrila za koji kostim se odlučio i bh. napadač.

Top Komentari

Emir
Tipicni Bosnjo malkice bajram, malkice piva a malkice i paganski Halloween.
35 13
Mr.Balboa
Mnogo interesantno,ima te li sta bolje,ma koga briga sta dzeko slavi,ako hoce nek promjeni I vjeru ne zanima to mnoge cccc!!!
17 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti