7

Komentari (7)

izvoristine
Yes dobar fudbaler al sto se tice ponasanja glup je ko konj u svakom pogledu. I ovu Srboredaljku je ozenio zbog para i svasta bi uradio samo da mu je jos para.
mlacenica1
Normalan covjek. Nije opterecen vjerom ko muslimani M92, do jucer najveci komunisti, danas selamaju... sta ima veze, covjek uziva u zajwbamciji, malo djecu uveseljava...
ibrahim51
Covijek nema rijeci koliko se dusom moze biti siromah.Dzaba nekom i silni milioni kad je duhovno fukara.
Emir
Tipicni Bosnjo malkice bajram, malkice piva a malkice i paganski Halloween.
Benjamingst
Ja ovdje u USA djecu ne ucim da slave Halloween. Postuj ali mi imamo svoju tradiciju. Ameri to slave strah covjeka da pogleda u toku noci kostime.... sejtanluk.
Mr.Balboa
Mnogo interesantno,ima te li sta bolje,ma koga briga sta dzeko slavi,ako hoce nek promjeni I vjeru ne zanima to mnoge cccc!!!
Svakako Dzekina djeca nemaju Muslimanska imena, prosrpska Amra nije htijela da joj djeca imaju Muslimanska imena, hajde Una nekako ali kako Dani pa cije je to ime. Odkad to Muslimane slave Noc Vjestica, tipicna buda;astina iz Amerike da bi se zaradilo na kostimima, na bundevama i slatkisima, nazovi praznik za djecu koji je izmisljen da bi neko napravio dobre sa maskirnim kostimima, secerkama i bundevama, to je kapitazlizam koji trazi nacin da se zarade pare. Kakve bi veze Dzeko trebao imati sa Haloweenom, zaista ne znam,
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.