Ogromnom pozadinom "napala" Bolta: Jamajčanin uživao u ludom provodu

(18+) Zahrin prljavi ples za Bolta

Ogromnom pozadinom "napala" Bolta: Jamajčanin uživao u ludom provodu

O. Lekić

I dok se aktivno bavio atletikom Usain Bolt je bio čest gost svjetskih noćnih klubova, a od kada je u penziji još intenzivnije uživa u ludim zabava.

Konačno je u mogućnost dati sebi oduška koliko mu je volja, a gdje god se pojavi nađe se na meti atraktivnih djevojaka.

Tako ni Boltov posljednji izlazak nije prošao bez "zanimljivog" društva.

Ovaj put ga je uhvatila Zahra Elise, Instagram model, koja je svoju slavu stekla ponajviše zahvaljujući svojoj stražnjici koja mami uzdahe muške populacije.

Zahra je Botlu priuštila i jedan "prljavi ples", a isti je potom i podijelila sa svim svojim pratiocima na društvenim mrežama. Mora se priznati da sa Jamajčanin nije puno bunio...

Top Komentari

Benjamingst
Bas razmisljam da vas tuzimo za uznemiravanje maloljetnika koji koriste S.S radi sporta a vi umjesto sporta postavljate GOLUSAVE SLIKE.....!
4 1
Benjamingst
Pa ovo je samo za PORNO web's.... pokusavaju da privucu sto vise korisnika, ali sa ovim tjeraju ljude polako sa ovog portala....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi