U Sloveniji se nadaju kako srpska teniserka neće birati imena djeci - Psi su primjer da ne treba

Preporuka za Jana

U Sloveniji se nadaju kako srpska teniserka neće birati imena djeci - Psi su primjer da ne treba

Midhat Šljivak

Srbijanska teniserka Olga Danilović (22) u vezi je s poznatim slovenačkim golmanom Janom Oblakom. Slovenci su itekako zainteresovani za mlađahnu teniserku i prate svaki njen pokret.

Olga Danilović i Jan Oblak već su mjesecima u vezi. Njihova bliskost otkrivena je sasvim slučajno na utakmici madridskog Atletica i od tog trenutka oni ne prestaju puniti naslovnice portala u Srbiji i Sloveniji.

Svaki korak 22-godišnjakinje pomno se prati, a slovenačka Ekipa dala je interesantan prijedlog kada je vidjela imena pasa koje Olga ima.

Njihova imena su Dia i Rea. Kada spojite ta dva imena jasno vam bude šta dobijete, pa je očigledno da Danilović itekako ima smisla za humor.

Slovenci su međutim odlučili dati prijedlog Janu Oblaku za budućnost. On itekako ima smisla jer se nadaju da će on birati djeci imena.

Oglasi

"Nadamo se da će Jan imati posljednju riječ kada su imena djece u pitanju", prijedlog je kolega iz Slovenije.

Olga se definitivno dobro zabavlja u privatnom životu. Poznata je kao prava komičarka i očigledno itekako odgovara sjajnom golmanu Atletica.

Treba svakako napomenuti da je ova teniserka kćerka jednog od najboljih jugoslovenskih igrača svih vremena Predraga Danilovića.

Iza sebe za sada Danilović nema neku zapaženu karijeru. Osvojila je jednu titulu u karijeri i najbolji plasman joj je 93. mjesto na svijetu. Trenutno je 115. na WTA listi.

Jan Oblak je s druge strane već godinama jedan od najboljih golmana na svijetu. Već je 10. sezonu član Atletica gdje je nedodirljivi broj jedan.

30-godišnji čuvar mreže karijeru je počeo u Olimpiji, a igrao je još za Benficu, te nekoliko manjih portugalskih klubova.