Srpska teniska ljepotica podijelila intimnu fotografiju sa slavnim golmanom

Zabavljaju se neko vrijemed

Srpska teniska ljepotica podijelila intimnu fotografiju sa slavnim golmanom

Edmir Škorić

Srbijanska teniserka Olga Danilović već neko vrijeme ne krije da je u vezi sa jednim od najboljih golmana u Evropi.

Dugo je Olga skrivala novu romansu od očiju javnosti, ali od ovog ljeta svi znaju da je u vezi sa Janom Oblakom, iskusnim golmanom Atletico Madrida i reprezentacije Slovenije.

Lijepa teniserka je još tokom Roland Garrosa ranije ove godine priznala da je sretna u vezi sa Oblakom.

"Kada se osjećaš lijepo, sve je ljepše, lakše, bolje, kada si ispunjen u svakom planu. Puno je tu sati, sati i sati na terenu, van terena, deifnitivno kada je lijepo van terena, možda može da bude bolje i na terenu, hajde tako da kažemo. Jesam spakovala, stavila sam mašnicu i sve", rekla je Olga koja je na Instagramu podijelila zajedničku fotografiju sa svojim novim dečkom.

Jan Oblak ju je pratio na tribinama u Parizu, a sada je ona njega podržala u utakmici protiv Sjeverne Irske u kojoj je Slovenija slavila važnu pobjedu sa 4:2.

Oglasi

Navijači su prije svega dočekali povratak Jana Oblaka, koji je zbog povrede ramena izostao sa junskih utakmica.

Olgu Danilović upravo u Ljubljani očekuje narednih dana turnir, pa je bila u Stožicama kako bi uživo bodrila svog dragog, a u međuvremenu je objavila intimnu fotografiju u njegovom društvu.

Olga u zagrljaju Jana Oblaka

Oblak je skoro 10 godina u Madridu i braneći za Atletico ovaj 30-godišnjak stekao je status jednog od najboljih golmana na svijetu. Ove sezone branio je na sva tri meča u La Ligi za Atletico, a njegov itm je slavio na dva uz jedan remi.

Slovenac je bio sjajan, budući da je primio jedino gol od Grande (3:1), a mrežu je sačuvao potom protiv Betisa (0:0) i nedavno protiv Rayo Vallecana u čak 7:0 pobjedi njegove ekipe.

On je do sada sakupio 56 nastupa za reprezentaciju Slovenije, s kojom će sutra od 20:45 sati gostovati kod San Marina. Slovenci su treći u grupi H sa 10 bodova, Danska ima također 10, a v odeća je Finska sa 12.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi