U tom trenutku je shvatila da je zabrljala - Navijačica ekspresno postala zvijezda društvenih mreža

Poprilično se obrukala

U tom trenutku je shvatila da je zabrljala - Navijačica ekspresno postala zvijezda društvenih mreža

Midhat Šljivak

Neimenovana navijačica postala je internet zvijezda zbog onog što je napravila na nedavnoj utakmici NBA lige između Golden State Warriorsa i Minnesota Timberwolvesa. Ona je na 'kiss cam' poljubila partnera, a zatim je neprikladnim gestom sama sebe ponizila.

Fanovi širom svijeta na tribinama se maksimalno trude biti što zanimljiviji. Zbog toga često vidimo navijače obučene u razne čudne kostime, a možemo svjedočiti i raznim vrstama zabave, posebno u Sjedinjenim Američkim Državama.

NBA liga odavno radi popriličan show za navijače. Dosta je igara koje se organizuju za njih, a jedna od najpopularnijih igrica je takozvana 'kiss cam' u kojoj navijači poljube partnera s kojim su došli na utakmicu.

U prošlosti je bilo velikih ispada kada je 'kiss cam' u pitanju. Navijači su priređivali zaista komične situacije, a prije nekoliko dana na utakmici Golden State Warriorsa i Minnesota Timberwolvesa u centru pažnje se našla jedna djevojka.

Ona i dečko su prikazani na veliko ekranu, uslijedio je očekivano poljubac i veselje mlade dame, no potom je napravila potez koji će je zauvijek obilježiti na društvenim mrežama.

Oglasi

Djevojka nakon poljupca nije shvatila da je kamera još uvijek snima. Pokazala je 'srednjak', a kada je shvatila da je još uvijek u fokusu, poprilično se posramila zbog svega.

Sramotu je pokušala skriti sakrivanjem lica. Naravno, već je sve bilo gotovo i ona je već sada postala zvijezda na društvenim mrežama.

Nema dileme da će ona zbog ovog poteza u budućnosti biti zvijezda isječaka s 'kiss cama' i ovaj trenutak će vječno pamtiti. Poprilično se obrukala.

Na kraju nije mogla biti ni zadovoljna dešavanjima na parketu gdje su Warriorsi za koje navija poraženi od Minnesota Timberwolvesa rezultatom 116:110. Nije domaćim pomoglo ni 38 poena Stephena Curryja koji ipak ne može sam.

Warriorsi su ove sezone na omjeru od šest pobjeda i pet poraza i definitivno navijači ovog tima nisu očekivali ovako skroman početak sezone kada se zna kakvim rosterom raspolažu.

Sezona je ipak duga. Ima dovoljno vremena da se stvari poprave i da Curry dobije saigrača koji će mu pružiti podršku jer za sada ostatak ekipe igra toplo-hladno i nikako da još neko pored sjajnog šutera konačno eksplodira.

Oglasi