Pored sebe je imao zvijer od žene, ali druge su mu bile slađe - Zvijezda je sama sebi uništila život
Foto - Instagram

Tristan se kaje, ali...

Pored sebe je imao zvijer od žene, ali druge su mu bile slađe - Zvijezda je sama sebi uništila život

M. Šljivak

Atraktivna influencerica Khloe Kardashian (39) ušla je 2016. godine u vezu s NBA košarkašem Tristanom Thompsonom. Njihova veza donijela je brojne skandale, košarkaš ju je varao na svakom koraku i konstantno su prekidali. Otvorio je dušu i priznao je da se osjećao odvratno.

Tristan Thompson je 2016. godine uspio zavesti zanosnu Khloe Kardashian. S njom je dobio dvoje djece, a tokom petogodišnje veze dešavali su se brojni raskidi.

NBA zvijezda je atraktivnu Khloe varao na sve strane. Prvo je to učinio s bivšom djevojkom Jordan Craig, a tokom trudnoće te prevare su postale učestale.

Par se rastao u februaru 2019. godine, nešto kasnije su vezu obnovili, no nije to dugo trajalo i odlučeno je da se zauvijek raziđu. Ipak, ostali su bliski zbog djece koju imaju, a Tristan se kaje zbog onog što je radio i priznao je to u oči Khloe.

"Sad sam u poziciji da mogu priznati greške koje sam napravio", počeo je priču ovaj košarkaš i nastavlja:

Oglasi

"Varao sam i narednog dana sam se osjećao odvratno. Ne znam zašto sam to ponavljao. Svi su osjećali posljedice toga, ali ti najviše", priznaje Thompson.

Tristan je u međuvremenu u jednoj od prevara dobio i treće dijete kojem plaća mjesečnu alimentaciju od 9.500 dolara.

Tristan Thompson bio je zvijezda u najavi

Kada je stigao u NBA ligu Tristan Thompson je trebao biti nova velika zvijezda. Izabran je kao četvrti pik drafta 2011. godine od strane Clevelanda u kojem je igrao do 2020. godine.

Igrao je 32-godišnjak dobru košarku. Ipak, nikada nije doživio očekivanu eksploziju, no može se pohvaliti da je uzeo prsten u sezoni 2015/2016.

Privatna dešavanja očigledno su utjecali na njegovu karijeru. Imao je skromne avanture u Bostonu, Sacramentu, Indiani i Chicagu, a od ove sezone se ponovo vratio kući u Cleveland.

Među Cavaliersima ne igra previše. Nastupio je u šest utakmica, prosječno igra 11 minuta i ima tri poena po meču. U karijeri je na prosjeku od devet poena i nešto više od osam skokova.

Oglasi