Bivša konobarica (43) govorila o seksu s Oliverom Kahnom: "Pa znaš li ti ko je Titan?"

Legendarni fudbaler Bayerna

Bivša konobarica (43) govorila o seksu s Oliverom Kahnom: "Pa znaš li ti ko je Titan?"

Admin Čaušević

Oliver Kahn je ostao upamćen kao jedan od najboljih golmana svih vremena. Istovremeno je imao i jako buran život van terena, pa je svojevremeno nekoliko godina bio u vezi sa nekadašnjom konbaricom.

Verena Kerth je postala poznata 2003. godine kada je otkrivena njena afera s Kahnm. Njihova veza je trajala pet godina.

Koliko je zapravo čuveni Nijemac cijenio bivšu konobaricu najbolje govori da je ostavio tadašnju ženu zbog nje. Bilo je to kada je ona imala 22 godine.

Verth je prošle godine učestvovala u jednom reality programu u Njemačkoj kada ju je drugi učesnik pitao o vezi sa Kahnom i intimnim dijelovima.

Verena i Kahn su bili zajedno pet godina

Kada je učesnik Luigi Birofio saznao da je Kerth bila s Kahnom kao iz topa je pitao da li je Nijemac bio dobar u krevetu kao što je na terenu.

"On je Titan! Kakvo je to glupo pitanje. Bolje razmisli prije nego što pitaš", kazala je Kerth ostalim učesnicima.

Oglasi

S ozbirom da je u igračkim danima nosio nadimak Titan moža je bivša konobarica s tim odgovorom željela reći sve o Kahnovim kvalitetima u krevetu.

Inače, Kerth je na kraju završila sa Marcom Terenzijem koji je bio njen prijatelj dok je bila s Kahnom. Kada ju je Nijemac ostavio utjehu je pronašla upravo u njemu.

Danas ima status javne ličnosti u Njemačkoj, bavi se marketingom i naravno ozbiljna je u svijetu influensera.

Što se tiče Kahna on je od 2010. godine u braku sa Svenjom Kogel (42), u međuvremenu su dobili dvoje djece, desetogodišnjeg sina i petogodišnju djevojčicu.

Do kraja prošle sezone bio je direktor u Bayernu gdje dobio otkaz, brzo nakon toga dobio je posao savjetnika u reprezentaciji Njemačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi