Izgled Giroudovog starijeg brata šokirao svijet, razlika devet godina, a kao da su blizanci

Romain se ne pojavljuje često u javnosti

Izgled Giroudovog starijeg brata šokirao svijet, razlika devet godina, a kao da su blizanci

Endin Čaušević

Olivier Giroud ne voli previše da priča o svom privatnom životu zbog čega su se mnogi iznenadili kada su po prvi put vidjeli kako izgleda njegov stariji brat Romain, te su ostali u šoku jer izgledaju kao blizanci.

Napadač Milana bio je gost u emisiji Telefoot u kojoj je slušao poruke svojih bližih članova porodice koji su govorili o njegovoj bogatoj karijeri, a između ostalih tu je bila i poruka njegovog starijeg brata Romaina.

Giroud ne voli previše da priča o svom privatnom životu zbog čega mnogi i nisu znali kako izgleda njegov stariji brat koji je također nekada bio fudbaler.

Romain je prošao sve omladinske kategorije Auxerrea i igrao je čak za kadetsku reprezentaciju Francuske, ali kada je trebao da pređe u profesionalce odlučio je da odustane od fudbala i posveti se nekim drugim stvarima u životu.

On nije previše zastupljen u javnom životu zbog čega su se mnogi i iznenadili kada su vidjeli kako on izgleda.

Iako je od svog brata stariji devet godina nevjerovatno je koliko liče jedan na drugog, te su mnogi u prvi mah pomislili da su oni čak blizanci.

Oglasi

Romain je nahvalio svog brata u ovoj emisiji i poručio da je on za njega najbolji fudbaler na svijetu.

"Za mene ti si najbolji fudbaler na svijetu. Nikada ti nisam ovo rekao, ali kroz tebe ja sam napravio karijeru koju bez tebe nikada ne bih mogao", rekao je Romain svom mlađem bratu.

Nakon što je odustao od fudbalske karijere Romain je postao nutricionista i na tom polju ide mu zaista odlično.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi