On je pravi sretnik: Menadžerica novog igrača Partizana je "bomba"

On je pravi sretnik: Menadžerica novog igrača Partizana je "bomba"

O. Lekić

Rumunski fudbaler Gabriel Enache pojačao je redove srbijanskog viceprvaka Partizana iz Beograda.

Rumunski fudbaler u Partizan je stigao iz ruskog Rubina, a zanimljivo je da je u srbijanskim medijima mnogo pažnje dobila i njegova menadžerica, Anamaria Prodan.

Radi se o najpoznatijoj FIFA-inoj menadžerici koja je posredovala u najvećem transferu u istoriji Rumunije kada je Nicolae Stanciu iz Steaue prešao u Anderlecht za 10 miliona eura.

Anamaria je rođena 1972. godine, završila je Filozofski i pravni fakultet, a iako ima 46 godina izgleda fenomenalno što su primjetile i kolege iz Srbije pa komplimenata na njen račun nije nedostajalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi