Crnogorski selektor 'napao' fudbalera: Sklanjaj mi to s očiju!

Zasmetao mu ruksak

Crnogorski selektor 'napao' fudbalera: Sklanjaj mi to s očiju!

Reprezentativac Crne Gore Filip Stojković je za srpske medije opisao zanimljivu anegdotu sa posljednjeg okupljanja reprezentacije pred utakmice protiv Kipra i Turske.

Stojković, koji nastupa za Crvenu zvezdu, pojavio se pred svojim selektorom Ljubišom Tumbakovićem sa ruksakom na kojem se nalazi grb beogradskog kluba, što se ovom nikako nije dopalo.

Tumbaković je nekadašnji trener Partizana koji crno-bijele nosi u srcu, pa je stoga insistirao da se Stojković malo pomjeri.

"Najinteresantnije je bilo kada sam se na aerodromu našao ispred selektora, a na leđima mi je bio Zvezdin ruksak. Samo mi je rekao: "Sklanjaj mi to s očiju!". Naravno, uz smijeh", rekao je Stojković, koji je potom slikovito objasnio koliki je Tumbaković Partizanovac:

"U reprezentaciji nas ima možda malo više Zvezdaša, ali u stvari je izjednačeno. Tumbaković toliko voli Partizan da se računa za dvojicu".

Inače, za Tumbakovića postoji još jedna anegdota koja kaže da je, dok je trenirao klub iz Humske, vraćao fudbalere sa treninga ako bi se tamo pojavili u crvenoj trenerci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi