4

Komentari (4)

Benjamingst
Postavlja cetnikusu ovdje koja misli ZLO BIH 100%
DobarDan
Koji nas to urednik godinama pere sa svojom ljubavi prema zvezdi ? Treba da se preseli u Srbiju a ne da nama reklamira ove fasiste i bolsnike.. Taman Pamelu u najboljim godinama stavili oni su uvijek samo fasisti sa komunistickim imenom.
nightcry
Sve si upravu, ali bi ti bolje bilo da tu konspiratorsku mentalnu energiju okreneš prema opsadi srpskih televizija - Sport K**** i Arena su ti vjerovatno uvijek "upaljeni" u kući. U Hrvatskoj se program sa tih televizija može emitovati isključivo iz hrvatskih studija sa fokusom isključivo na hrvatski sport, sa hrvatskim urednicima, novinarima i komentatorima ! Ti u BiH, s druge strane, si žrtva monopola, i slušaš samo o srpskom sportu, gledaš isključivo srpske reklame, i slušaš srpske komentare.
nightcry
Htio sam napisati: "opsadi od strane srpskih medija".
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.