Luksuzni hotel, a cure se mijenjaju od jutra do sutra - Otkrivene nezapamćene orgije fudbalera
Foto - Pexels

Zvijezda Premier lige u centru pažnje

Luksuzni hotel, a cure se mijenjaju od jutra do sutra - Otkrivene nezapamćene orgije fudbalera

M. Šljivak

Život profesionalnih fudbalera često je pun nevjerovatnih detalja, a tajne koje se otkrivaju često šokiraju cijeli svijet. Engleski mediji sada otkrivaju da je jedna od zvijezdi Premier lige organizator orgija koje se održavaju u luksuznom hotelu u Londonu.

Fudbaleri u današnje vrijeme često ne znaju šta će s ogromnim ciframa koje zarađuju. Dosta je onih koji novac troše na luksuzne automobile, avione, nakit, satove, no jedan od njih odlučio je novac trošiti orgijajući s djevojkama.

Engleski The Sun tvrdi da je zvijezda Premier lige, čije ime nisu željeli otkriti', organizator orgija u jednom londonskom hotelu i ovaj posao vodi već godinama.

Ovaj tabloid je uspio doći do snimaka iz hotela, odnosno njegovog ulaza, gdje zainteresovani za orgijanje dolaze.

"Ovo vam je sporedni ulaz. Tu ulaze djevojke i drugi gosti i osiguranje vas preuzima i potpisujete ugovor o tajnosti, te telefone ostavljate tu. Potom idete u sobu gdje se odvija divlja zabava", govori izvjesna osoba na snimku.

Oglasi

Englezi su uspjeli doći do djevojke koja je bila dio divljih orgija u ovomhotelu.

"Dosta je posla jer cure dolaze i odlaze konstantno. Morali smo sačekati u garaži dok drugi nisu otišli iz soba. Bilo je divlje", otkriva ona i dodaje:

"Iznajmili su nekoliko velikih soba. Organizatori vode djevojke jednu za drugom, a tamo budu brojni fudbaleri iz Premier lige. Morali smo potpisati ugovor u tajnosti, a čula sam i da je cura iz hotela uhvaćena u strasnom zagrljaju s fudbalerom i naišla je na probleme sa sšefovima."

"Telefone ostavljamo na ulazu i samo fudbaleri ih mogu imati sa sobom. Nas pretraže po dolasku i mijenjamo se jedna za drugom", ističe ona.

Sigurno je da bi nastao pravi haos kada bi se saznalo ime fudbalera koji to organizuje, a sve što se zna je to da se radi o zvijezdi Premier lige.

Oglasi