Old Trafford ne pamti ništa slično, a za sve je "kriv" Scott McTominay
FOTO: EPA

Ludnica na Ostrvu

Old Trafford ne pamti ništa slično, a za sve je "kriv" Scott McTominay

H. Zilić

Odigrana su četiri duela osmog kola engleskog Premiershipa. Kolo koje je donijelo nove muke za Manchester United, ali na kraju ipak sreću i malo olakšanje za Crvene đavole, ali i nastavak dobre serije Chelseaja.

Manchester United je dočekao na Old Traffordu ekipu Brentforda i utakmice je završena rezultatom 2:1 nakon nevjerovatnog finiša utakmice.

Strijelac za goste bio je Jensen u 26. minuti koji je iskoristio smušenost odbrane Uniteda, asistirao je Wissa. A onda u sudijskoj nadoknadi vremena ludilo. McTominay golom u trećoj minuti sudijske nadoknade vremena poravnava na 1:1, a isti igrač u šetoj minuti nadoknade postiže gol za 2:1.

Chelsea je gubio od Burnleya 1:0, a onda uraganska igra i preokret Plavaca za konačnih 1:4.

Golove za Chelsea postigli su Palmer, Sterling i Jackson, dok je autogol postigao Al Dakhil. Gol za Bunrley dao je Odobert.

Oglasi

Everton se također probudio i upisao drugi trijumfa u sezoni. Karamele su danas na svom terenu sa 3:0 bile bolje od Bournemoutha koji je nastavio krizu rezultata na startu nove sezone.

Susret Fulhama i Sheffield Uniteda kasnio je desetak minuta, a rezultat u finišu utakmice je 2:1 za Fulham, tako da se Ahmedhožiću i društvu bliži još jedan poraz.

Premiership, 8. kolo:

Burnley - Chelsea 1:4

Manchester United - Brentford 2:1

Potražite više informacija na temu Premier league:

Everton - Bournemouth 3:0

Fulham -Sheffield United 2:1 (deset minuta prije kraja)

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...inace,igralo se dok Manchester ne pobijedi,takvo je pravilo bilo za ovu utakmicu...sreca pa zabise golove inace ko zna do kad bi trajala utakmica...
2 2
Ade1
GGMU
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi