O veličanstvenoj fotografiji Amre i Edina će se dugo pričati: Velika ljubav o kojoj se sve zna

Uživaju u ljubavi

O veličanstvenoj fotografiji Amre i Edina će se dugo pričati: Velika ljubav o kojoj se sve zna

M. Šljivak

Amra i Edin Džeko očekuju treće dijete.

Nakon Une i Danija, Amra će uskoro na svijet donijeti još jednog člana porodice Džeko, a očigledno je da između poznatog para ljubav itekako cvjeta.

Dokaz tome su svakodnevne fotografije na društvenim mrežama, a Amra je večeras objavila zaista veličanstvenu fotografiju na kojoj su ona i Edin.

"Nas troje", napisala je samo Amra dok je Edin drži u zagrljaju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCWmkcMA00b/[/instagram]

Zaista fantastična fotografija...

Top Komentari

Benjamingst
Velika ljubav hehehe zar se mora pokazati javno da je velika ljubav u pitanju? Moj jaran I njegova zena su 1000 slika objavili na Facebook-u koko se vole, ona sve volim te itd I on njoj.. 2017 ona ga ostavi radi nekog Crnca hehehehe
9 5
Penderinos
Dzeko pravi djecu ko na traci, i tri žene bi mu bilo malo
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi