Pamela Anderson obrukala čuvenog fudbalera kao da ne postoji: "Bilo mi je 20, a njemu 80 godina..."

Brzo je zaboravila Adila Ramija

Pamela Anderson obrukala čuvenog fudbalera kao da ne postoji: "Bilo mi je 20, a njemu 80 godina..."

Admin Čaušević

Iako slovi za najbolje ljubavnike među fudbalerima svjetski prvak kod Pamele Anderson nema takav status. Štaviše, američka glumica ga je odlučila i poniziti.

Anderson koja je svjetsku slavu stekla glumeći u legendarnoj seriji Baywatch je prije pet godina bila u vezi sa Adilom Ramijem, bivšim francuskim štoperom.

Famozna plavuša koja će u julu proslaviti 57. rođendan se smatra seks simbolom, ali francuskog fudbalera ne pamti po dobrom. Prekid je za nju bio bolan.

I dok se Rami hvalio svojim saigračima o avanturama sa američkom glumicom, isto se ne može reći za nju koja je Francuza pomnožila s nulom.

"Rami nam je ispričao mnogo zanimljivih stvari o vezi s Pamelom Anderson. Zanimalo nas je kakva je ona u krevetu, a on se nije baš stidio da priča o tome."

Oglasi

Govorio je za Pamelu da je to bila najbolja žena u njegovom životu, te da su se seksali po 12 puta u toku jedne noći", izjavio je svojevremeno Aleksandar Kokorin, bivši Ramijev saigrač.

Sa druge strane Anderson je svoje najbolje seksualno iskustvo doživjela još kad je imala 20 godina i to sa jednim 80-godišnjakom u Buenos Airesu.

"Bilo je to jedno od najsenzualnijih iskustava koje sam ikad imala. Taj me čovjek promijenio i to nikad nisam zaboravila. Oduzimao mi je dah i nešto isto više nikad nisam osjetila", ispričala je ona.

Podsjećanja radi, nakon raskida Anderson je Ramija nazvala čudovištem, a prilikom raskida je shvatila da je sve oko nje bila laž.

"Teško je prihvatiti činjenicu da su posljednje dvije godine mog života bile velika laž. Prevarila sam se i povjerovala da smo u velikoj ljubavi. On je čudovište", poručila je Anderson nakon raskida.

Podsjećanja radi, Rami je fudbalu zbogom rekao prošlog ljeta. Posljednji klub u karijeri mu je bio francuski drugoligaš Troyes.

Oglasi