Ova žena je jedina uspjela spavati s "debelim", ali i "isklesanim" Ronaldom: Jednog smatra curicom

Može se pohvaliti sa dva "trofeja"

Ova žena je jedina uspjela spavati s "debelim", ali i "isklesanim" Ronaldom: Jednog smatra curicom

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo i Ronaldo Nazario da Lima Ronaldo su bez dileme bili i sada su najveće fudbalske zvijezde te su s ozbirom na svoju popularnost promijenili veliki broj žena. 

Brazilski Ronaldo kojeg neki zbog izgleda zovu "debeljucom" i portugalski Ronaldo se osim osvajanjem Zlatne lopte i igranjem za Real Madrid mogu "pohvaliti" još jednom zajedničkom stvari.

U svoje vrijeme obojica fudbalera su bili pravi ženskaroši, dok su već neko vrijeme našli smiraj u svom ljubavnom putu. Portugalac sa Georginom Rodriguez, a Brazilac sa Celinom Locks.

Naime, obojica Ronalda su uspjeli završiti u krevetu sa Paris Hilton, famoznom američkom bogatašicom koja s punim pravom nosi nadimak "žene od skandala" pošto su brojne afere obilježile njen život.

Paris Hilton je imala poprilično buran život

Zahvaljujući svojim roditeljima danas 42-godišnja Hilton uživa u nevjerovatnom bogatstvu od oko 300 miliona eura te što bi poželjela to bi i dobila.

Navodno je Cristiana Ronalda u krevet odvela 2009. godine nakon što su uživli na ludom provodu u SAD-u. Bilo je to u mjesecu kada je CR prešao iz Manchester Uniteda u Real Madrid.

Oglasi

Nakon nekoliko mjeseci veze prema pisanju tabloida Hilton je željela dečka koji će biti macho, a dok je za Ronalda ustanovila da je "prava curica".

Za Ronalda je kazala da je pravi šmokljan

"Voli da joj dečki budu mačo - a što se nje tiče, Ronaldo je ispao pravi šmokljan", prije desetak godina neimenovani izvor je govorio za britanski Daily Star

"Bio je jednostavno previše napet da bi ga smatrala privlačnim. Na kraju je Paris shvatila da njihova veza jednostavno ne ide. Paris ga je upoznala i shvatila da nije ni približno dovoljno zgodan".

Brazilski Ronaldo je na red došao 2014. godine neposredno nakon što je otišao u fudbalsku penziju.

Ronaldo se uopšte ne sjeća ludog provoda sa Amerikankom

Tada već zapušteni Il Fonomeno je fotografisan sa Amerikankom i njenim prijateljicama. Brazilac je na fotografiju imao samo kratak komentar: "Amnezija!"

Očito je fudbaler mislio na to da je iza njega toliko lud provod da se ne sjeća stvari šta se dešavalo. Najbolja "devetka" svih vremena je poznata po ludim provodima pa i ne čudi zašto je imao kratko pomračenje uma.

Danas 42-godišnja Hilton je udata i majka jednog djeteta

Hilton se u međuvremenu skrasila pošto se 2021. godine udala za Cartera Beuma s kojim je počela izlaziti 2019. godine nakon 15 godina poznanstva. U januaru 2023. godine postali su i roditelji.

Top Komentari

ninna
Šta je Beogradskih kriminalaca prešlo preko Džekinice može se napisati telefonski imenik
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi