Bosanka je svjetska zvijezda, a da su to rijetki shvatili - Sada stiže u Beograd s igračem Partizana

Caboclova djevojka je iz Zenice

Bosanka je svjetska zvijezda, a da su to rijetki shvatili - Sada stiže u Beograd s igračem Partizana

Midhat Šljivak

Ljubitelji sporta u Bosni i Hercegovini gotovo sigurno nisu čuli za ime Monika Klisara, ali bi im ime Karmen Petrović moglo 'zazvoniti' u ušima. Monika je zvijezda čuvene WWE federacije, a u centar pažnje je došla jer je i djevojka novog košarkaša Partizana Bruna Cabocla.

Karmen Petrović ime je koje je dobro poznato ljubiteljima profesionalnog hrvanja. Ova 28-godišnjakinja članica je slavne WWE federacije i jedna je od najvećih zvijezda NXT brenda.

Naravno, ime Karmen Petrović je stvoreno iz marketinških razloga. Pravo ime ove ljepotice rođene u Zenici je Monika Klisara i vodi se kao hrvačica iz Bosne i Hercegovine, ali ona to ne vidi tako i na profilu su joj zastave Hrvatske, Srbije i Kanade.

Karmen je trenutno velika hrvačka zvijezda. Očekuje se da će još napredovati i lijepo je vidjeti da je jedna Bosanka već dobro poznato lice u svijetu američkog hrvanja.

Oglasi

Ono po čemu je ova ljepotica izazvala veliku pažnju je činjenica da je u vezi s novim košarkašem Partizana Brunom Caboclom.

Caboclo je nedavno stigao u Partizan. Dosta je bilo problema s njegovim dovođenjem jer je imao predugovor s Venezijom, kojeg na kraju nije ispoštvovao zbog ponude beogradskog kluba.

S obzirom da njegova Karmen ističe i zastavu Srbije za očekivati je da uskoro posjeti Beograd i da dođe na jednu od utakmica koje će njen dečko odigrati u crno-bijelom dresu.

Ovaj 28-godišnji Brazilac visok je 206 centimetara i iza sebe ima poprilično zanimljivu karijeru u kojoj je promijenio veliki broj klubova.

Oglasi

Košarku je počeo igrati u brazilskom Pinheirosu, 2014. godine je izabran kao 20. pik NBA drafta od Toronto Raptorsa, gdje se zadržao četiri godine.

Nije međutim previše igrao u najjačoj ligi svijeta gdje je vrijeme uglavnom provodio u Razvojnoj ligi, a pored Raptorsa bio je član Kingsa, Grizzliesa i Rocketsa.

Također, Brazilac je igrao za Limoges, Sao Paulo, meksički Capitanes, te njemački Ulm.

Oglasi