Tarik Biberović htio izvesti blokadu, pa doživio sramotu karijere u prepunoj dvorani u Beogradu

James Nunnally je bio nezaustavljiv

Tarik Biberović htio izvesti blokadu, pa doživio sramotu karijere u prepunoj dvorani u Beogradu

Endin Čaušević

U beogradskoj Areni igra se trenutno meč Partizana i Fenerbahčea u okviru sedmog kola grupne faze Eurolige.

Fenerbahče je od početka bio dosta bolji tim i u prvom poluvremenu je koristio sve loše stvari Partizana, a bilo ih je dosta više nego inače.

Gosti iz Istanbula su na poluvremenu imali devet poena prednosti, ali je Partizan uspio da se nekako vrati što nam garantuje sjajnu završnicu.

Najljepši detalj treće četvrtine vidjeli smo dvije minute prije isteka iste, a u centru pažnje našao se James Nunnally koji je izveo brutalno zakucavanje.

Nunnally je krenuo u prodor, a s druge strane Tarik Biberović je imao namjeru da blokira Amerikanca, no ni slutio nije šta će doživjeti.

Igrač Partizana je brutalno zakucao nad Biberovićem, a potom se okrenuo i počeo verbalno da provocira turskog reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Naravno, ne treba ni spominjati da je ovaj potez bacio u ekstazu navijače Partizana u prepunoj Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi