12

Komentari (12)

Neprilagodjeni
Bakire usta ti se poserem, jel ovo nekome od SDA uvlakaca zatrebao ovaj poslovni prostor.. mamu vam ****m
user1583752673
Covjeka kojeg svijet zna i bio tu kad je bilo najteze tjera ga neki kabadahija koji ne zna ni da je lopta okrugla. Ajnadzicu MRS iz Sarajeva! Pasa ne daj se
Shik
Sad Josip Pejakovic govori.E moj Paja sve sam to osjetio na svojoj kozi. Mnogo mi je zao.A tako malo ima tih postenih i casnih ljudi.Sta reci:Samo znajte dasu uz vas obicni ljudi gradani koji slicne muke imaju.Mnogo nam nedostaju sklonista bez stru*****r ih nismo mogli gledati i slusati sta nam rade moj narode.
realno_govoreci
Ama pusti te price nisi dobio priliku.Istu ćeš dobiti i dokazi da si u pravu i to je to.Čuj bez znanja i izbace te i niko te obavijestio nije.
BobPaisley
...seljacina iz Rogatice Ajnadzic i njegova SDA kompanija iz istocne Bosne koji su dosli u Sarajevo u opancima kada je Predrag Pasic osvajao trofeje sa Sarajevom sada toj legendi kroje sudbinu...dabogda se raspala ova drzava kad je svako vodi.
Mele
Pa ne mogu da vjerujem, nezakonito sta se sve radi, a ni to da nisi za svoju fudbalsku karieru sebi kupio neki krov nad glavom..
Penderinos
Nedaj se Paša !
Benjamingst
Uzasno sta sve rade ljudima razne stranke za svoj interes.
Rajvosa2019
Tako ti je jarane kod nas , danas te gotive - sutra ti yebu mater
Jadnimi
ja susdstva, ja vlasti
ryan.giggs
Ajnadžić je to.
JJ90
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.