Pogba proslavio Noć vještica, a fanovi mu poručili: "Brate ti si musliman, to je haram!"

Nisu bili zadovoljni njegovim fotografijama

Pogba proslavio Noć vještica, a fanovi mu poručili: "Brate ti si musliman, to je haram!"

E. Čaušević

Širom svijeta jučer se slavio praznik Noć vještica koji je inače među najpopularnijim praznicima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Mnogi poznati sportisti iz cijelog svijeta obilježili su Noć vještica, a neki su zaista oduševili svojim kostimima.

Noć vještica obilježio je i Paul Pogba koji se zbog toga našao na meti mnogih kritika svojih fanova.

Poznato je da je Pogba itekako posvećen islamu i mnogi su bili iznenađeni kada su vidjeli da je veznjak Manchester Uniteda sa svojom izabranicom odlučio da proslavi ovaj praznik.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVqpaikKOZW/[/instagram]

Muslimani smatraju da je haram obilježavati ovaj praznik koji je itekako popularan širom svijeta, te je Pogba zbog toga dobio dosta kritika od svojih fanova na Instagramu nakon što je objavio nekoliko fotografija.

Oglasi

Oni su mu poručili da je ovaj praznik haram u islamu, te da ne bi trebao da ga obilježava, ali se Pogba nije želio oglašavati.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
noć vještica ja potpuno američko sranje koje se prelilo na čitavi svijet...čisti izum i komercijalizam..u textu piše da je u Islamu grijeh obilježavati noć vještica trebali su dodati da je to tako i u kršćanstvu...pravi kršćani kao i muslimani ne obilježavaju ovo američko komercijalno s r a nj e...
15 3
amex
Islam je vjera u kojoj je sve fino napisano sta se smije sta ne.. tako da je ovo cista sejtanska posla! Neka nas Bog sve sačuva
15 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi