27

Komentari (27)

emanuelmacron
kakveveze ima noc vjestica sa vjerom,u sve pokusavate da uvucete vjeru. to nije praznik , to je jednostavno mit, i super je provod, e moji nehl****ri drz te se sebe i koji ***** u sve gurate vjeru.
Sars33
Noc vjestica je najgluplji praznik svijeta
DeeNoo
Netreba noc vjestica. Dovoljno ovdje komentare procitat da se covjek prepadne. Kad bi se vi drzali bar pola od toga sto ocekujete od drugi svjet bi bio puno bolji.
Keno
Ko se s ovim slaze nek slobodno spakuje kofere i ide prema afganistanu
amex
A ko tebe sta pita sejtane mali
Keno
Kao prvo otac ti je sejtan, kao drugu isto mogu i za tebe reci. Dolazis na sportski portal da glumis nekog velikog muslimana ne seri mali.
Celtic
amex
Islam je vjera u kojoj je sve fino napisano sta se smije sta ne.. tako da je ovo cista sejtanska posla! Neka nas Bog sve sačuva
VenamaHrabrih
Ako je sve napisano šta i kako treba, onda to nije vjera nego religija. A ti šejtani, sihire, ograme i sl. su samo u vašim ispranim mozgovima.
amex
Bojim se da za takve poput tebe nema spasa! Za mene je život! :)
VenamaHrabrih
Život u hodžinom krilu? Je l ti to on rekao da meni spasa nema?
MaDaj
Pa zar ne piše da bilo kako obožavanje nije dozvoljeno? Kako onda objašnjavaš millione “pratilaca” pogbu i njemu sličnih?
amex
Zar je pratit nekog isto sto i obožavati.. prvi put čujem takvu glupost..
amex
Nema razlike, hodža je isti kao i svi ostali ljudi..svako za sebe odgovara, nego ne pametuj puno malisa... :D kao sto rekoh gore, na krivom si putu robe.. spasi se, Allah oprašta sve grijehe!
Halland
Pogba musliman hahahah pogba je idiot koji glumi muslimana vjernika kad treba,obicni cirkusant
Zoilomas
U kuranu se spominju dzinovi i sejtani i mnoge druge stvari kao i u bibliji,,, ovo nije nego obozavanje sejtana idioti jedni vec jednostavna za****ncija da se malo djeca prepadnu i odrasli provedu...mozes ti opet na dzumu u petak majmune...mudar je covjek jednom reko..onaj koji je blizak vjeri nebi bio dobar vjernik kad bi mu vjeru pomjerio vjertar sto puhne a kamo li nesto vece
bk123
noć vještica ja potpuno američko sranje koje se prelilo na čitavi svijet...čisti izum i komercijalizam..u textu piše da je u Islamu grijeh obilježavati noć vještica trebali su dodati da je to tako i u kršćanstvu...pravi kršćani kao i muslimani ne obilježavaju ovo američko komercijalno s r a nj e...
VenamaHrabrih
Ni veće ni manje sranye od svih svjetskih religija koje samo služe konzumerizmu i dodatnom zaglupljivanju ionako glupe svjetine.
bk123
to je tvoje mišljenje imaš potpuno pravo na njeg...
emanuelmacron
jami jako,nisam znao,dati nije Amerike, klanjo bi ti u srpskim dzamijama,a drzava bi se zvala srbija,
VenamaHrabrih
E hvala ti što mi dozvoli pravo na mišljenje. Samo što je razlika što ja imam mišljenje, a ti dogmu.
bk123
nisam ti ja dozvolio mišljenje niti ga imam pravo a ni želju zabraniti ili utjecati na tvoje mišljenje...svi smo slobodni razmišljati i odlučivati svojom glavom, ja poštujem tvoje mišljenje a volio bi da i ti poštuješ moje a ako ne želiš to je opet tvoje pravo...i njega poštujem
ghast0
Ma brate koga briga, odes obuces se ko majmun i ideš da sjediš da pijes. Nikoga ne vrijeđa, nikome ne nanosi zlo.
Toniche
Ma najveci halloween su vjerske knjige. Umiru pamozivljavaju, djevice rađaju, ljudi štapom more razdvajaju.. Kud ces veci halloween od tih debilana..
NKZ1922
@emanuelmacron hahah sanjaj debilu. Pisam i tebe i yankeeje
VenamaHrabrih
Ja ti opet velim, to što ti iznosiš nije mišljenje nego dogma. Pravo na dogmu svakako imaš, ali ga ne nazivaj mišljenjem.
karlhajncbrazzzo
Ko ni vi kad vam se ukaže da reklamirate kocku. Ne oglašavate se. :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti