Ibrahimović poslao Pogbi fotografiju s ljetovanja, a on to objavio na Instagramu

I dalje u odličnim odnosima

Ibrahimović poslao Pogbi fotografiju s ljetovanja, a on to objavio na Instagramu

E. Čaušević

Paul Pogba je otišao na ljetni odmor ranije nego što je očekivao.

Sigurno da je Pogba vjerovao da može s reprezentacijom Francuske doći do samog kraja na Evropskom prvenstvu, ali Švicarska ih je šokirala u osmini finala i izbacila nakon penala.

Reprezentativci Francuske su nakon ispadanja od Švicarske odlučili su da se upute na ljetni odmor nakon još jedne duge sezone.

Paul Pogba je odmor iskoristio za druženje sa svojim bivšim saigračem iz Juventusa, Paulom Dybalom, s kojim je objavio fotografiju na Instagramu i odmah pokrenuo lavinu špekulacija.

Mediji su počeli odmah da pišu kako bi se Pogba mogao vraitit u Staru damu ovog ljeta, ali čini se da Manchester United ne želi da ga proda.

Jučer je Pogba objavio i zanimljiv story na ovoj društvenoj mreži i pokazao da je sa Zlatanom Ibrahimovićem i dalje u odličnim odnosima.

Ibrahimović trenutno ljetnuje na Ibizi i poslao je Pogbi fotografiju kako jedan od njegovih sinova nosi dres igrača Uniteda, a on je to odlučio da podijeli na Instagramu.

Opis nije dostupan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi