Fudbalski čarobnjak odveo djevojku do fontane želja, bacila kovanicu, pa uslijedio totalni šok

Imao podršku Morate i Paredesa

Fudbalski čarobnjak odveo djevojku do fontane želja, bacila kovanicu, pa uslijedio totalni šok

Endin Čaušević

Fontana di Trevi poznatija kao fontana želja koja se nalazi u Rimu sinoć je bila u centru pažnje jer je Paulo Dybala odlučio s djevojkom i prijateljima posjetiti istu, a njegova ljepša polovina ni slutila nije kakav plan je imao Argentinac.

Dybala i njegova djevojka Oriana Sabatini u vezi su već nekoliko godina, a sada je fudbaler Rome odlučio da je vrijeme da naprave iskorak i ozbiljno počnu razmišljati o braku.

Oriana je u nekoliko navrata govorila javno kako čeka da je Paulo zaprosi i čak je počela sumnjati da se to još dugo neće desiti, ali očito ni slutila nije kakav plan je imao igrač Rome.

Dybala je imao pomoć svojih prijatelja Alvara Morate i Leandra Paredesa, te su oni sa svojim ljepšim polovinama prvo imali sinoć večeru u jednom od restorana u Rimu, a potom se Argentinac bacio na posao.

Šetali su kroz centar glavnog grada Italije, a zatim su otišli do fontane želja koja je među glavnim atrakcijama u Rimu.

Oglasi

Običaj je da se ubaci kovanica u fontanu i zaželi želja što je Dybala prvo uradio, a potom je Oriani poručio da također baci kovanicu u vodu i zaželi neku želju.

Kada je ona bacila kovanicu u fontanu Dybala je kleknuo na koljeno i izvadio prsten što je njegovu djevojku šokiralo jer to uopšte nije očekivala.

Nakon desetak sekundi šoka dok je gledala Dybalu kako drži prsten rekla je da pristaje da se uda za njega, a zatim su sve ozvaničili poljupcem.

S druge strane, Morata je aplaudirao i čestitao im, a Paredes je bio nešto udaljeniji od njih jer je bio zadužen za snimanje, te je upravo on objavio video Dybalove prosidbe na društvenim mrežama.

I Dybala se oglasio jutros sa fotografijom na Instagramu koja potvrđuje da su on i Oriana sada zaručeni.

Italijanski mediji već su počeli špekulisati da se planira veliko vjenčanje koje će biti održano narednog ljeta kada se završi tekuća sezona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi