Čim nađe djevojku ona zatrudni: Legendi je 39, zovu ga Predator, nerealno je s koliko žena ima djecu

Neumoljiv na terenu, ali i van terena

Čim nađe djevojku ona zatrudni: Legendi je 39, zovu ga Predator, nerealno je s koliko žena ima djecu

Admin Čaušević

Paolo Guerrero, istaknuti peruanski fudbaler, nije samo u centru pažnje zbog svojih dostignuća na terenu, već i zbog svog osobnog života. Više je puta na svojim društvenim mrežama podijelio posebne trenutke iz svog života u kojima se pojavljuju njegova djeca. Sve to je potaknulo njegova fanove da saznaju više o njemu i ženama koje su mu pružile radost očinstva.

Guerrero koji ima 39 godina je paralelno s uspješnom karijerom u svijetu fudbala gradio i osobni život, a njegove romantične veze bile su u centru pažnje javnosti. Posebno je zanimljivo koliko različitih žena mu je rodilo djecu.

Mnogi su vjerovali da će do oltara doći s Alondrom Garciom Miro, no veliko iznenađenje je stiglo kada su prekinuli vezu. Nedugo zatim fudbalera su počeli povezivati s Brazilkom Anom Paulom Consorte.

Za nju se nagađalo da je ostalo trudna s Predatorom. Nekoliko sedmica kasnije glasine će biti potvrđene. Kao rezultat njihove veze, početkom 2023. rođen je njegov Paolov sin Andre.

Jedan od najznačajnijih trenutaka u životu sjajnog fudbalera desio se kada je nedavno osvojio Copa Sudamericanu s LDU de Quito. U tom trenutku fudbalera je na igralištu dočekala njegova partnerica u društvu njihove bebe.

Oglasi

Ovaj emotivni susret postao je vijest i zaokupio pozornost njegovih pratitelja i šire javnosti pošto je objavljeno da će Guerrero i po peti put postati otac, još uvijek nije poznat spol budućeg djeteta.

Predator je trenutno u vezi sa Anom Consorte i ona je jedina koja će mu roditi dvoje djece

Prvi put Guerrero je postao otac, a da nije napunio ni 20 godina. Kada je otišao u Bayern upoznao je Brazilku Mariju Irene Santana Baltar Nuerberger i ona mu je rodila prvog sina, Diega Enriquea Guerrera.

Godine 2011., dok je Paolo Guerrero igrao kao napadač za HSV, upoznao je Larissu, njemačku državljanku. Iz njihove veze rodio se njegov drugi sin Alessio Guerrero.

Guerrero iz vremena dok je igrao za Bayern

Guerrerov ljubavni život krenuo je u novom smjeru, dodajući iskustvo u Njemačkoj i novog člana njegove porodice.

Zatim je godinu kasnije ovaj fudbaler imao romantičnu vezu s Katiom Montenegro Dietschi, peruanskom industrijskom inženjerkom. Iz te veze rodila mu se jedina kći Naela Guerrero.

Dakle, popularni Predator je dosadašnje četvero djece dobio sa četiri različite žene i to u razmaku od 20-ak godina. Zaista filmska priča istinske fudbalske legende u svojoj zemlji.

Zanimljivo da će Guerrero još uvijek igra za reprezentaciju Perua iako će 1. januara proslaviti svoj 40. rođendan, a ljubiteljima fudbala u Evropi ostao je upamćen po igrama u Bayernu i HSV-u.

Top Komentari

user1690272632
E ovo je pravi špic igrač ...Samo trpaj majstore
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi