Pavkomanija: Navijač Zvezde se tetovirao u čast Milana Pavkova

Bilo je samo pitanje momenta

Pavkomanija: Navijač Zvezde se tetovirao u čast Milana Pavkova

Milan Pavkov nedavno je donio Crvenoj zvezdi jedan od najvećih trijumfa u klupskoj historiji.

Pavkov je doslovno preko noći postao ljubimac crveno-bijelih navijača, što i ne čudi s obzirom da su oba pogotka protiv Liverpoola bila njegovo djelo, a euforija ili 'pavkomanija' ne jenjava ni dalje.

Za jednog od vatrenih navijača Crvene zvezde je Pavkov više od običnog miljenika. Najnoviji dokaz, vjerovatno i najluđi od svih, svakako je tetovaža kojom je jedan Delija ukrasio svoje tijelo kako bi ga kontanstano podsjećalo na taj duel sa Liverpoolom.

Tetovaža sadrži rezultat pobjede, strijelca i minute u kojima je Pavkov dao golove (22,29), kao i datum nezaboravne utakmice.

Pavkova će se vječno sjećati...

View this post on Instagram

Pavkovmanija se nastavlja! Sada u vidu tetovaže! 😂 ▪▪▪ @pavkov9 #pavkov #crvenazvezda #liverpool @crvenazvezdafk

A post shared by Srbija Fudbal (@_srbijafudbal_) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije