Pored neodoljive Abbey, vragolasti Crouch uhvaćen u krevetu s drugom: Propao je u zemlju od stida!

Reakcija će postati viralna

Pored neodoljive Abbey, vragolasti Crouch uhvaćen u krevetu s drugom: Propao je u zemlju od stida!

A. Čaušević

Peter Crouch je bio legenda Premier lige, igrao je za Liverpool i Tottenham Hotspur na svom vrhuncu kao i reprezentaciju Engleske. Proslavio se svojim robotskim slavljem golova i teško je pronaći nekog ljubitelja fudbala da ne voli engleskog napadača.

Crouch je definitivno jedan od onih igrača koje ne možete mrziti. Nikada nije bio negativac na terenu, a otkako je objesio kopačke o klin, postao je još popularniji.

Bivšeg napadača Redsa su nedavno ulovile kamere u krevetu sa britanskom novinarkom Holly Willoughby, a njegova reakcija je bila šokantna.

Naime, Crouch je učestvovao u jednom komičnom šou koji i nije završio onako kako se to bivši fudbaler nadao.

Svjetla su bila ugašena, a Crouch je tada morao uočiti što više razlika u svojoj spavaćoj sobi, ali nisu sve bile očite jer je pokazao nedostatak detalja.

Odmah je ugledao šešir na glavi voditelja, kao i Mikea Deana koji je stajao tamo u punoj sudačkoj odjeći s golemim krastavcem u ruci. Crouch je tada uočio još neke predmete u uglu sobe, ali nije se mogao sjetiti kako su zamijenjeni.

Kad su se svjetla ugasila, njegova je žena Abbey Clancy je izašla iz kreveta kako bi je zamijenila novinaraka Willoughby, a da to Crouch nije primjetio.

Nakon što je izbrojao očite promjene ispred sebe, okrenuo se ulijevo da potraži još, tek tada shvativši da mu je žena zamijenjena poznatom voditeljicom, ispustivši snažan krik prije nego što se nasmijao svađi.

Nema sumnje da će njegova reakcija u narednim danima biti viralna...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi