Kuda ide ovaj svijet: Englezi u šoku kada su vidjeli šta su Foden i supruga uradili 4-godišnjem sinu

Nova zvijezda društvenih mreža

Kuda ide ovaj svijet: Englezi u šoku kada su vidjeli šta su Foden i supruga uradili 4-godišnjem sinu

Endin Čaušević

Phil Foden našao se na meti kritika engleske javnosti zbog činjenice da je pristao napraviti profil na društvenim mrežama svom sinu Ronnieju. Takav potez nije prošao baš najbolje, a mnogi su odlučili da kritikuju Fodena kao roditelja i poruče mu da je isuviše prerano za takve stvari.

Manchester City je fantastičnu sezonu završio na najbolji način i to osvajanjem Lige prvaka, a tokom slavlja u centru pažnje našao se i Fodenov sin Ronnie.

Ronnie je dobio nadimak El Wey i bio je zvijezda večeri tokom slavlja u Istanbulu, a mnogi navijači Cityja su tada poručili da je ovaj dječak zaslužio i svoj zvanični Instagram profil.

Mnogi su smatrali da od toga neće biti ništa i da je jasno da Foden razumije da je prerano da bi Ronnie imao profil na društvenim mrežama s obzirom da ima tek četiri godine.

[instagram]https://sportsport.ba/magazin/phil-foden-djevojka-rebecca-svadja-plaza-grcka/428621[/instagram]

No, javnost u Engleskoj sinoć je bila iznenađena kada je Foden na Instagramu objavio da je pristao da njegov sinčić dobije profil na toj društvenoj mreži.

Oglasi

Foden je na storyju objavio je da 4-godišnji Ronnie sada na Instagramu gdje ima zvaničan profil, a ono što je još nevjerovatnije jeste da je za svega nekoliko sati skupio preko milion pratitelja.

Phil Foden's post on his Instagram story. Credit: Instagram

Igrač Manchester Cityja je poručio da je odlučio ispuniti želju navijača koji su tražili da El Wey dobije profil, no nisu baš svi komentari nakon toga bili tako sjajni.

Javnost u Engleskoj žestoko je kritikovala Fodena zbog takve odluke i činjenice da će svog sina na takav način izložiti očima javnosti i svim lošim stvarima koje nose društvene mreže.

Iako u opisu profila piše da taj račun vode roditelji 4-godišnjaka jasno je zbog čega Fodenov potez i nije baš dobro prošao u javnosti.

Ronnie ima već dvije objave na Instagramu, a očekivano prva je s njegovim ocem Philom.

Također, objavio je još jednu fotografiju kako pozira s Sergijom Aguerom koji je jedan od njegovih idola.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

protiv modernog fudbala
Vodi u propast
1 0
snupi
Debil. Dzaba pare.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi