Limitirana serija za zvijezdu Juventusa: Automobilom od milion eura krao pažnju prolaznika

Ronaldo kupio McLarena

Limitirana serija za zvijezdu Juventusa: Automobilom od milion eura krao pažnju prolaznika

Edmir Škorić

Vozni park Cristiana Ronalda konstantno se popunjava novim automobilima, pa je Portugalac sada brojnim skupocjenim četverotočkašima dodao i McLarena Sennu vrijednog milion eura.

Već smo zaključili da Ronaldo zarađuje bogatstvo iz godine u godinu, te da može da si priušti sve što poželi, a uz to obožava skupocjene automobile i uživa u kupovini istih.

Na ulicama Lisabona viđen je u McLarenu koji je napravljen u čast legendarnog Ayrtona Senne. Ova serija automobila je ograničena na 500 primjeraka i zato vrijedi milion eura.

Ljudi koji su prolazili pored automobila, nisu mogli a da ne pogledaju, naprave fotografiju, neki su i vrištali od uzbuđenja.

To je, dakle, jedan od najposebnijih automobila u povijesti ovog brenda. Novom Ronaldovom sportskom automobilu potrebno je samo 2,8 sekundi za ubrzanje od 0 do 100 km/h i može da ide do 340 km/h.

Svi oni koji su "sreli" Ronalda u McLarenu u Lisabonu bili su oduševljeni, ali to već i nije neka novina...

Top Komentari

Mogu misliti koliko bi bilo mjesecno auto osiguranje u Americi za ovo auto pa bilo bi barem 2 hiljade dolara mjesecno a mozda i vise. A dosta Amerikanaca rade za mjesecni check u iznosu 2 hiljade dolara neto.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti