Reakcija bivšeg Zmaja na vijest da se Karleuša razvodi: "Samo ga jedno zanima..."

"Dobila je što je tražila"

Reakcija bivšeg Zmaja na vijest da se Karleuša razvodi: "Samo ga jedno zanima..."

Vijest da se Jelena Karleuša rastaje od Duška Tošića nije nimalo teško pala doskorašnjem reprezentativcu BiH.

Da će brak pjevačice i fudbalera kineskog Guangzhoua doživjeti krah dalo se i naslutiti nakon što su se početkom godine u javnosti pojavile informacije o preljubi, a potvrdu tome dodatno je dalo to i što jedno drugo više ne 'prate' na Instagramu.

Tošić je odlučio da stavi tačku na brak i navodno je brakorazvodni zahtjev već stigao na pjevačicinu adresu. Mediji u Srbiji su objavili da je predložio da Karleuši mjesečno plaća 3.000 eura na ime alimentacije, da pokrije sve troškove školovanja i odrastanja djece, a nema namjeru praviti probleme ni kada je podjela imovine u pitanju. Samo kako bi do razvoda što prije došlo.

Takvi napisi i nisu teško pali našem bivšem reprezentativcu s kojim je Karleuša navodno prevarila Tošića, štaviše mišljenja je kako je dobila što je tražila.

"Vjerujte da ga uopće nije dotakla ta vijest. Jelena ga odavno ne zanima. Baš sam pričao s njim o svemu što se izdešavalo i jedino što ga interesira jeste to da ona odgovara za prijetnje i uvrede koje je iznijela na društvenim mrežama. Javio sam mu da se razvodi, ali on je na to samo kratko prokomentirao da je dobila šta je tražila. Eto, sad je ostala i bez muža i bez para. Kod njega su stvari jasne od samog početka. Sve što je mogao, on joj je pružio. Lijepo joj je bilo dok je dobivala poklone, a hvalila se na mrežama da joj dragi muž Duško Tošić poklanja. Strašno", kazao je za Kurir izvor blizak defanzivcu Anderlechta.

Također tvrdi kako je Karleuši naš fudbaler pružio sve što je mogao...

"Sve je imala. Šta god je poželjela, to je i dobila. Pored njega je baš uživala. Kod kuće je imala mir, a s mojim drugom ljubav i pažnju. Loše je odigrala slatka mala. Vranješa ne zanima ni razvodi li se, ni udaje li se ponovo, već ga samo zanima da odgovara za svoje nepromišljene izjave i prijetnje koje mu je uputila i na taj način ugrozila njegov život i život njegove porodice", kazao je izvor.

Skandal je, podsjetimo, počeo u januaru kada su se pojavile fotografije i snimci njihova druženja u Grčkoj, gdje je prethodno igrao, a potom i eksplicitne fotografije pjevačice.

Uslijed cijele priče je bivšem reprezentativcu značajno porasla i popularnost na društvenim mrežama. Samo na Instagramu ga danas prati više od 100.000 ljudi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti