Prije deset godina mu zabio nož u leđa i spavao s njegovom suprugom, a sada stiže u komšiluk

Terry i Bridge ponovo u centru pažnje

Prije deset godina mu zabio nož u leđa i spavao s njegovom suprugom, a sada stiže u komšiluk

E. Čaušević

John Terry i Wayne Bridge su prije desetak godina bili u centru pažnje svjetske javnosti.

Naime, Terry je zabio nož u leđa nekadašnjem saigraču iz Chelseaja nakon što je imao aferu sa njegovom suprugom Vanessom Perroncel. Engleski tabloidi su uspjeli otkriti da Terry ima aferu s Vanessom što je šokiralo Bridgea, ali i cijelu javnost.

Bridge se odmah razveo od supruge i više nikada nije pričao s Terryjem, a s njim se odbio rukovati kada bi se sastali na fudbalskom terenu. Iako je ovaj skandal bio prije desetak godina Bridge i Terry još uvijek nisu zakopali ratne sjekire.

Da stvar bude gora za Bridgea sada će mu u komšiliku živjeti upravo Terry. Bivši kapiten Chelseaja odlučio je da kupi kuću U Surreyju sa suprugom Toni, a ova kuća košta čak 4.35 miliona funti.

No, nalazi se svega nekoliko minuta hoda od kuće Waynea Bridgea koji će sigurno razmatrati opciju da se odseli kada čuje da u komšiluk stiže njegov najveći neprijatelj.

Engleski mediji već su objavili da su Bridge i njegova supruga Frankie odlučili da promijene kuću jer ne žele dolaziti u nezgodne situacije s Terryjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi