Supruga legende Chelseaja ukrala šou - razgolitila se na skijanju, John "udario po žešći"
Foto: Instagram

Uživanje u Francuskoj

Supruga legende Chelseaja ukrala šou - razgolitila se na skijanju, John "udario po žešći"

O. Lekić

John Terry uživa u zasluženoj fudbalskoj (igračkoj) mirovini, pa je tako vikend proveo na skijanju sa porodicom u francuskim Alpama.

Uživao je legendarni fudbaler Chelseaja u odmoru u skijalištu Courchevel, ali je ipak njegova supruga "ukrala šou".

Zanosna Toni Terry se nakon "vratolomija" na skijama odlučila raskomotiti i uživati u suncu, pa je na predah u loklal nadomak staze otišla u minijaturnom "topu" i donjem dijelu skijaškog kombinezona.

Čini se da je John Terry bio impresioniran figurom svoje zanosne supruge, pa je njenu fotografiju podijelio na svom Instagramu.

John Terry, danas pomoćni trener u Aston Villi, se počastio i sa nekoliko čašića žestokog pića, što je također podijelio na Instagramu.

Da ugođaj bude potpun, Terry je iznajmio luksuzni privatni avion za putovanje svoje porodice u Francusku.

View this post on Instagram

😘

A post shared by John Terry (@johnterry.26) on

Top Komentari

teddy sheringham
Hahaha! A ispod tekst "zar ju je mogao varati devet puta..."?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi