Terry napravio pravi biznis i od luksuznih vila zaradio ogroman novac

Legendarni fudbaler se snalazi i van terena

Terry napravio pravi biznis i od luksuznih vila zaradio ogroman novac

Midhat Šljivak

Legenda engleskog fudbala i londonskog Chelseaja John Terry očigledno ne voli skromnost.

Iako je prošle godine odlučio završiti karijeru u kojoj je zaradio fantastične cifre, novca nikad nije previše, pa je Terry sada odlučio ulagati u nekretnine.

Tako je odlučio da dodatno proširi postojeće imanje koje ima. Napraviće dodatne dvije luksuzne vile i tako će poprilično povećati vrijednost koja trenutno iznosi 55 miliona eura.

Četiri vile koje su jedna pored druge imaju zasebne ulaze, tako da se mogu posmatrati kao zasebne jedinice, a u njima naravno ima sve što kupac poželi.

Tu su naravno bazeni, saune, teretane, kina. Uložio je ogroman novac u renoviranje postojećih vila i to će mu se poprilično isplatiti.

Njegov profit od obnove i prodaje vila trebao bi iznositi oko 45 miliona eura i očigledno je napravio pravi posao.

Top Komentari

Ante G.
Bravo za najbolju redakciju svijeta! Jos ovakvih clanaka, molim vas. Od vas smo navikli na studiozne clanke, sa pregrst cinjanicama potkrepljenih informacija. Samo tako, najbolji ste!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi