23

Komentari (23)

Zeleni_zub
Fenomenalan igrac, odlican momak, ali papak 1/1.
Uranija
Svaka svadba na balkanu i svako veliko slavlje je ovog tipa, zašto bi to Miralem pravio iznimku, zbog vas pametnjakovića.hahahahahaha možda bi vam Ramazzotti i Britney Spears više odgovarali
Zeleni_zub
Svaka u tvom kraju i tvojoj raji, sto dovoljno govori i o tvom mentalitetu. Balkan je pun papčina, nisi izuzetak, ali nije dobro generalizirati, kao sto imas obicaj raditi. A i to je osobina neukog svijeta.
Uranija
Haj što si pomalo tupog shvatanja, nisi jedini ako ti je za utjehu ali u tvojoj i mojoj domovini su ovakva slavlja običaj, nema veze iz kojeg si kraja, Sarajevo, Banja Luka, Mostar itd. U Sarajevu svaka svadba ovako izgleda (počne sa 2-3 balade i onda idu ‘narodnjaci) ali možda ti i ne ideš nešto po svadbama jer te izbjegavaju kad si takvog debilnog shvatanja. Glumiš možda Engleza.hahahahaha
Zeleni_zub
Ja kad sam se zenio, nije bilo tako. A nije ni kad sam bio na drugim svadbama mojih prijatelja. Vjerovatno zato sto se ne druzim sa polupismenim seljacinama kakav je pun balkan. I sad ces ti meni objasniti kako je bolje biti neobrazovani papak kakvi su svi na ovom snimku, jer je nasa tradicija da smo čobani i najvise je čobana u našem okruzenju, pa hajmo svi biti takvi.
Uranija
A zašto je neko ‘čoban’ ako sluša ovu muziku, pprofesori doktori sportisti itd itd. Svi slušaju šerifa i na osnovu njihovog odabira muzike ti im poništavaš njihovo obrazovanje i pismenost. Ja ‘garanatujem’ da se kod tebe na svadbi slušala crvena jabuka i indexi.hahahahahaha koliko se ti praviš lud da je za ne povjerovati
Zeleni_zub
Grijesis. Ja uopste ne znam sta je sviralo kod mene jer je bilo u pozadini, nije me puno ni zanimalo, a fokus mi je bio na supruzi. Nisam se iskreno bavio ni muzikom, ni napijanjem jarana, a ni pokazivanjem vlastite velicine pred komsijama, jer mi to ni nakon svadbe nije ispunjavalo zivot. Balkanski cobanerosi misle da su veliki ako stave Šerifa i neku poluprostitutku da im uvelica trenutak koji im je bitan. Bolje bi mu bilo da je pored sebe stavio suprugu s kojom ce odgajati djecu, nego jarane (koji vecinom gledaju kakvu korist od njega ce izvuci) Šerifa i ovu djevojcicu. To je osnovna razlika papka i pismene osobe i cesto se reflektuje kroz ovu papansku muziku koja propagira to ponasanje. Melodija je manje bitna, poruka je kljucna... a Nas, srbe i ostalu ekipu koji to furaju, je ta poruka dovela da smo najjadniji ljudi na kontinentu.
Uranija
Nisi ti bio na grčkim veseljima, irskim, ruskim itd itd. Da vidiš kako se oni provesele i to sve spada u ‘njihovu kulturu’. Nemoj o ljudima da sudiš na osnovu toga koju muziku slušaju, koja auta voze, koju hranu i piće vole da konzumiraju....ali ti si nepopravljiv slučaj i samo se tog kursa drži, kasno je da mišljenje promjeniš a možda i znaš ko mišljenje nikad ne mjenja. Pozdrav iz saveza :):)
Zeleni_zub
Papaka ima svuda, pogotovo u tim tradicionalno ekstremno siromasnim drustvima. Sto su kroz istoriju bili siromasniji narod, to su veci papci. Upra ta lista koju si dao i govori u prilog tezi da je papanluk proizvod nazadnosti i siromastva, te da nije nista cime se pametan ponosi.
Zeleni_zub
Na kraju krajeva... ja papku pokusavam objasniti da je papak. Ne ide to... uzivaj u svojoj tradiciji, nemoj slucajno srednju skolu da zavrsis ili kakvu knjigu da procitas da sebi otvoris malo vidike. To nije u nasoj tradiciji, mi smo vazda bili zatucani i zatvoreni u svojoj sumi, nemoj to da mijenjas slucajno
Uranija
Nemoj da sad mješaš obrazovanje sa nekom muzikom, moram da ti ponovim pošto se lud praviš, puno je doktora i profesora u BiH koji slušaju raznorazne šerife, halide itd. Nema to nikakve veze sa knjigama ili srednjim školama, ti i ako si se oženio onda teško tvojoj ženi sa tim tvojim pametovanjem u prazno.hahahahaha koji si ti kontraš zatucani, za tebe ako neko sluša šerifa onda taj ne može biti fakultetski obrazovan.postaješ mi omiljeni kontraš zatucani. Nemoj se ti šta naljutiti i nastavi da slušaš Ramazzottija u kombinaciji sa Tinom Tarner.
Mehaga
To je vama zanimljivo ko pjeva pjanicu
milivoje
Imaš 100 miliona na računu a tebi pjeva Šerif i no name hajta.E šta ti je kataloški papak,ovu vrsta papka i covid 19 zaobilazi u širokom luku!
Jupp
Znas koliko Pjanica zaboli glavutan sta ti mislis o njemu?! Covjek je mogao dovesti Sasu Matica i Rihannu u tandemu da mu pjevaju koliko ima para, pa opet je doveo za raju nekakvog pjevaca i pjevaljku neku..
miki30
Nikad čuo, al ozbiljno!
Ivica_Osim8
Pitanje je dal bi ona pjevala meni il nekom od vas raja, mi nismo svjetske zvijezde ko Pjanic, al nije ni ona Zorica Brunclik
kajzerfrancbekenbauer
Orgulje zavijanja krkanluk. Turska+ Grcka = Sj. Balkan
Edin Merlin
Možeš samo da mu mališana cokiš u vugla.......
Ivica_Osim8
Blueboy
Ma nekakva iz HR,bila je jedno vrijeme na Zvezdama Granda nije daleko dogurala,ali je Serif gura.Mozes pogledat na YT Stela Rade
GuiliDamou
Ma trpa je Šera, pametan, i ja bi...
BobPaisley
@Blueboy ...izgleda da je bas opasno gura.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.