Producent Godzille snima film o seksipilnoj UFC prvakinji

Ronda plijeni sve više pažnje

Producent Godzille snima film o seksipilnoj UFC prvakinji

Dž. Mrakić

Sudeći prema riječima filmskog reporta Varietyja, Justina Krolla, Ronda Rousey, američka UFC prvakinja, glumit će u filmu Paramount Picturesa o njenom životu.

Film će biti baziran na bestselleru New York Timesa, njenoj autobiografiji koja je objavljena početkom ove godine.

Producent filma bit će Mary Parent, iza čijeg imena su radovi poput Godzille i Pacific Rima. Također, na filmu će raditi i Mark Bombach („Dawn of the Planet of the Apes“, „The Wolverine“) u ulozi izvršnog producenta.

UFC prvakinji u bantamu ovo neće biti prva uloga u nekom od djela „sedme umjetnosti“. Od prije se na malom ekranu našla u filmovima poput „The Expendables 3“, „Furios 7“ i nedavnom puštenom „Entourage“.

Datum produkcije Rondinog autobiografskog filma bit će naknadno objavljen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.