Za njega je božićna zabava pošla po zlu: Mendy se polomio pred 500 ljudi
Mendy je već drugi put povrijedio koljeno u proteklih godinu dana, a sada je na bizaran način umalo doživio novu povredu

Francuza nikako ne ide

Za njega je božićna zabava pošla po zlu: Mendy se polomio pred 500 ljudi

M. Šljivak

Benjamin Mendy poprlično se obrukao na božićnoj zabavi koju je za igrače i osoblje organizovao Manchester City.

Mendy je imao ulogu DJ-ja, a kada je krenuo na binu, pao je preko stola i privukao je pažnju preko 500 ljudi koji su se našli na zabavi Građana.

Srećom, Francuz je prošao bez povrede. Uspio je doći na "radno mjesto" i zabaviti prisutne puštanjem muzike.

Mendy je na kraju i dobro prošao jer je dodatno mogao povrijediti koljeno zbog kojeg je propustio veći dio sezone i koje će ga van ekipe držati do februara.

Igrači CItyja su se itekako dobro proveli. Pored DJ Mendyja organizovane su i karaoke, a šef Pep Guardiola je usput gledao i meč Tottenhama i Arsenala, jer očito bez fudbala ne može ni na zabavi.

U Manchesteru očigledno nikada nije dosadno...

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi