Puca od seksipila: Džumhurova bivša novim fotografijama izluđuje muškarce

Zapalila Instagram

Puca od seksipila: Džumhurova bivša novim fotografijama izluđuje muškarce

O. Lekić

Iako više ne ljubi našeg Damira Džumhura, manekenka Dejana Živković i dalje uživa veliku popularnost na ovim prostorima.

Bivša djevojka našeg najboljeg tenisera važi za jednu od najatraktivnijih djevojaka u Srbiji, a taj status opravdala je serijom novih fotografija kojim je uspjela da izmami uzdahe muškaraca.

Seksipilna Dejana je ovoga puta pozirala u rožičastoj kombinaciji pokušavajući utjeloviti lik Barbike, što je podijelila sa svojim pratiteljima i na Instagramu.

"Šta ćemo sad? Prva, druga ili treća slika? Ja sam barbi djevojka u barbi svijetu", napisala je manekenka.

Ispod fotograafija su se mogli vidjeti brojni komentari, fanovi su je zasuli komplimentima hvaleći njen izgled, a počastili su je i sa više od pet hiljada lajkova.

Dejana i Damir su se zabavljali nešto manje od godinu dana, činilo se kako su jedno za drugo, međutim njihovoj ljubavnoj romansi na kraju je iz nepoznatih razloga došao kraj. U međuvremenu i jedno i drugo su okrenuli nove listove i našli nove ljubavi.

Top Komentari

Beogradska Romkinja pravoslavne vjere koja se predstavlja po nacionalnosti kao Srpkinja, pa u Srbiji ima preko 2 miliona pravoslavni Roma, koji se pisu kao Srbi po nacionalnosti, pa pogledajte crte lica ove zene to su tipicni romski a ne srpski.
6 1
Lud
Ma puca ona ... al od plastike ... hahahahah
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi